2777
2789
عنوان

تا الان خوابم نبرده چقدر بعضی از ادما بی وجدان وبد ذات هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 54 پست
چه ربطی به حجاب دارهاگه یکی روسری سرش نباشه حق دارن اینکارو کنن؟ بارها برای خواهرم پیش اومده اومدن م ...

چون که زاد و ولدشون زیاده تربیت نمیشن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه .واقعا اعصابم خورد شد . طفلی بچه هات حتما خیلی ترسیدن .براشون صدقه بذار کنار .

روانهای پست فطرت .خدا ریششون رو بخشکونه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

والا منو مامانم تو اتوبان تو ترافیک بودیم

یهو راه باز شد

ماشین بغلی دو تا جوون بودن سنشون هم کم نبود 

بهشون میخورد ۳۰باشن

عمدا اومد آینه به آینه زد 

بعدم دوتایی هر هر شروع کردن به خندیدن 

گازشو گرفتن رفتن

دیوانه های روانی! 

حالا به مامانم میگم گازشو بگیر بریم دنبالشون

میگه ولش کن دو تا جوون جاهلن!!!!

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

چه ربطی به حجاب دارهاگه یکی روسری سرش نباشه حق دارن اینکارو کنن؟ بارها برای خواهرم پیش اومده اومدن م ...

منطورم این بود که شرایط ظاهریم جوری نبود که جلب توجه کنه برا کسی که بخوان اذیت کنن اخر شب بود به خدا اینقدر بچه هام ترسیدن که وقتی پلیس امد چقدر گریه کردم جرا امنیت نیست برا هیچ کس وجواب پلیس این بود پلاک نداشتن قابل پیگیری نیست 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

فک نکن بهش ایشالا که یکی پیدا میشه گردن کلفت تر از خودشون حقشونو میذاره کف دستشون ولی بنظرم نیزوی انتظامی هم تو این مواردا خیلی ضعیف شده تا موضوع خیلی جدی نشده پیگیری نمیکنه

چون که زاد و ولدشون زیاده تربیت نمیشن

اصلا یه کارایی میکنن میان جلو ماشین رو موتور میرقصن یبار یه سنگ گنده پرت کردن افتاد رو سقف ماشین خسارت میزنن از عمد میان جلو و کنار ماشین که اتفاقی بیوفته انگار یکی زیرشونم بگیره باید دیه بده 

خدا لعنتشون کنه .واقعا اعصابم خورد شد . طفلی بچه هات حتما خیلی ترسیدن .براشون صدقه بذار کنار .روانها ...

خیلی الهی بمیرم پسرم همش تو خواب گریه میکنه 

منطورم این بود که شرایط ظاهریم جوری نبود که جلب توجه کنه برا کسی که بخوان اذیت کنن اخر شب بود به خدا ...

دوربین که الا ماشالا دارن چهرشون که مشخص بوده

دوربیناشون فقط برا شما و روسری افتاده از سر کار می‌کنه

واقعا خطرناکه دست بچه های ۱۵,۱۶ساله موتور میدن میوفتن به جون مردم 

فک نکن بهش ایشالا که یکی پیدا میشه گردن کلفت تر از خودشون حقشونو میذاره کف دستشون ولی بنظرم نیزوی ان ...

من با گریه به مامور دارم میگم چی شده پسرم داره گریه میکنه دخترم همینطور میگه میخواستین با یه مرد بیایین بیرون میگم جه ربطی داره من همسرم نیست میگه خانم سعی کن شب بیرون نیا اینم قابل پیگیری نیست چون پلاک نداره