اول گوش چپم صدای زنگ میداد الان گوش راستم صدای باد هو هو ی همچین چیزی میاد خیلی هم شدید سه بار دکتر رفتم فقط درد و گرفتگی اش خوب شد صداش قطع نمیشه دو هفته اس دارم دیوونه میشم🥲
بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به عنوان کسی که یک بار درد خفیف و ترشح و صداهای کم گوشش رو جدی نگرفت و رفت سفر! و این درد به حدی شدید شد شب و روز سرشو محکم میکوبید به دیوار و زار میزد و پارچه های داغ شده با اتو رو میذاشت روی گوشش در حدی که لاله گوشش تاول زد! فقط برای کمی آروم شدن! بهتون پیشنهاد میکنم که هرچه سریع تر به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و از روش درمان های بی اساس اطرافیان جدا خودداری کنید.
انشالله که هیچ چیز بدی نباشه. ولی مشکل گوش رو جدی بگیرین.
اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻
به عنوان کسی که یک بار درد خفیف و ترشح و صداهای کم گوشش رو جدی نگرفت و رفت سفر! و این درد به حدی شدی ...
من این درد و کشیدم مسلمون نشنوه کافر نبینه بخدا یعنی ب مرگ خودم راضی بودم خیلی بد بود خیلی تو عمرم همچین دردی رو تجربه نکرده بودم صد رحمت ب درد زایمان من رفتم دکتر هیچکدوم خوب نبود تا رفتم متخصص گوش کاش زودتر رفته بودم دکتر عمومی هیچی حالیش نبود الکی این همه درد کشیدم
بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)