2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم دوسش دارم

92 بازدید | 12 پست

من از یکی یه سال بود خوشم میومد بعضی وقتا رپلای میزد هفته قبل رفتم پیشش اما زیاد دسترس نیست بعد قرار دوبار پیام دادم حرف زدیم کوتاه محل زندگیمون دوره منو فقط اینستا میبینه براش دعا هم گرفتم اثر نکرد خیلی ناراحتم از ناراحتی اونقدر دندونامو فشار دادم هم لبش شکسته دندونم همش فکرم درگیره نمیدونم چیکار کنم نزدیکش شم خواهرانه کمکم کنید🥺😔

تو اینستا دیدیش بعد چجوری قرار گذاشتید رفتید بیرون؟ اگه اون پیشنهاد داد همو ببینید که حتما علاقه داره بهت و باید برای قرار بعدی تمایل نشون بده. اگه نداد که دیگه دندوناتو فشار بدی تاثیر خاصی نداره. رابطه لانگ دیستنس اینجوری خیلی سخته اگه از سمت اون جدی نبود سعی کن یه جوری ازش فاصله بگیری. مثلا اینستاشو پاک کنی که دیگه نبینیش و از فکرش بیرون بیای.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا دیدیش بعد چجوری قرار گذاشتید رفتید بیرون؟ اگه اون پیشنهاد داد همو ببینید که حتما علاقه دار ...

خودش پیشنهاد داد شهرمون یکیه مسیر خونه هامون دوره

خوب خیلی راحت بهش بگو منم چندین سال قبل مثل تو بودم بهش رک گفتم و الان باهاش ازدواج کردم و یه پسر دا ...

هم خجالت میکشم هم میترسم به یکی از دوستام بگم برن بگن بهش یا خودم بگم؟

باشه گلم

اسی پیشنهاد دیگران رو انقدر راحت قبول نکن، قبلش برو ببین این که به تو میگه خیلی راحت بگو مثل من الان آیا زندگی خوبی با شوهرش داره یا نه. اون اگه به اندازه کافی تو رو بخواد خودش جلو میاد، تو نباید بیشتر از اون قدم برداری.