2777
2789
عنوان

نذر کردم

203 بازدید | 17 پست

بچه ها دعا کنین این ماه بارداربشم ...اگه باردارباشم برا 5نفر نذر کردم نایب زیارت عاشورا بشم براهرکس یک هفته ...که یکیشو انتخاب کردم مونده 4تاش دعام کنین خواهشا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله میشی

استرس نداشته باش فقط. موقع رابطه و بعدش اصصصصلا به بچه فکر نکن حتما باردار میشی. حالا از فرداش خواستی فک کنی فک کن. خخخخخ

ولی اون شب اصلا

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

چرا از همین الان نذرتون رو شروع نمیکنید؟

من معتقدم نذر رو نباید شرطی کرد من همیشه نذرهام رو ازقبل ادا میکنم...مگه مثلا تاریخش خاص باشه مثلا یهو الان ندر کنم تاسوعای اینده فلان کارو بکنم

بچه ها منم دعا کنین توروخدا....دیگه دستم به جایی بند نیس هرکاری بگین کردم هردارویی بوده خوردم اینماه خیلی امیدوارم خداایشاله که امید هیچکدوممون و ناامید نکنه....من پیاز درمانی رو هم شروع کردم امروز روزهفتممه

خداجون ممنونم ازت
بچه ها منم دعا کنین توروخدا....دیگه دستم به جایی بند نیس هرکاری بگین کردم هردارویی بوده خوردم اینماه ...

عزیزم از صمیم قلب برات دعا میکنم و آیت الکرسی میخونم که خیلی بهش اعتقاد دارم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
قوری جان تو این هفت روز باامیدواری پیاز رو میخوردم سروقت ولی دیشب تاپیکایی خوندم که خیلی دلسردم کرد. ...

عزیزم انشاالله بزودی باردار بشی امیدوار باش و و زیاد استغفار کن منم حتما برات دعا میکنم به نیت دلت الان صدتا صلوات میفرستم 😚

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....