2777
2789
عنوان

فردا تولد اربابه❤

116 بازدید | 15 پست

ای دل ازرده مباش چرا که کفیل و عهده دار تو حسین است

هر کسی هر غمی داره بیاد اینجا درد و دل کنه با اقا امام حسین براش بنویسه

حتما میفهمه اقا حتما میشنوه 

بیاین خدارو به امام حسین قصم بدیم حاجت هامونو بخایم دورهم جمع شیم برای تولد ارباب❤💎

حال وهوای مستی ما بی دلیل نیست…

امشب حسین فاطمه،ازراه میرسد💚🌱

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که تازه از پیشش اومدم اما دلم قد یه دنیا تنگ شده براش

خواسته هام زیر قبه گفتم امیدوارم یادش نره من و

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
به بهعزیزم دوست داشتی اینجا حرف دلتو با ارباب بزن همدیگرو دعا کنیم

حاجت روا باشی انشالله

من و هم دعا کن

من که تازه از پیشش اومدم اما دلم قد یه دنیا تنگ شده براشخواسته هام زیر قبه گفتم امیدوارم یادش نره من ...

وای خو شبحالت اخرین بار محرم ۱۴۰۱ اونجا بودم نمیتونم نمیدونی چجوری دلم تنگشه اصلا نمیتونم بگم داره دلم پررر میزنه 

وای خو شبحالت اخرین بار محرم ۱۴۰۱ اونجا بودم نمیتونم نمیدونی چجوری دلم تنگشه اصلا نمیتونم بگم داره د ...

میدونم حق داری

من اولین بارم بود خیلی خوب بود امیدوارم بازم بتونم برم

ایشالله دوباره قسمت میشه میری

انشالله قسمت خودتون بشه عزیزم

ارباب من که هرچی از پسرت خواستم دست رد به سینم زد لااقل شما نیم نگاهی به من بنداز. 

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
سادات جان دعام کن

به روی چشمام عزیزم حتماً 💚🌷.

شما هم لطفاً برای مامانم دعا کنید بیماری سختی داره 😞😞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃