2777
2789

بچه ها ما بنا ب دلایلی تصمیم گرفتیم 

هفته آینده آرایشگاه و لباس عروس و عمارت و فیلمبرداری بریم 

بعدم ی ماه عسل بریمو بیایم سر زندگیمون دیگه 

پول بی زبون نکنیم تو شکم ملت 

الان فقط سوالم اینه 

با بودجمون حدود، ۴۰۰ ،۵۰۰تومنه 

چه کاری باهاش کنیم که جبرانش بشه و دستاورد بزرگی بهمون بده؟ 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

هیچی 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی

عه😐

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

طلای اب شده بگیرین

نه بجز طلا 

ی بیزینس مثلا برا خودم

طلا.زمین.عوض کردن ماشین یا خریدنش

ماشین خوب داریم 

خونه باغم داریم 

ی بیزینس برا خودم بیشتر نظرم

عه😐

واقعیته 

شما ارزش پولت اگه الان مثلا ۱۰ هست فردا میاد رو ۸ و نیم 

پس فردا ۷ 

هفته دیگه میاد رو ۳ 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یک ماه میخواین برین ماه عسل کجا مگه میخواین برین

😂😂گفتم ی ،  ماه عسل 

نه یکماه ماه عسل

سرمایه گذاری

کجا