2777
2789
عنوان

از ساعت نه حمام بودم تا 12 شب

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 28 پست
دکتر قرص میده عزیزم منم نمیخوام قرص بخورم منگم میکنه

عزمزم 

قرص که غول بی شاخ و دم نیست

که حتی اگر باشه، بازم از شرایط الان شما بهتره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم از همه چی بدم میاد

ببین تو تازه اول راهی

من نمیدونم اون شخص چی بوده که انقد تورو عاشق خودش کرده

ولی عشق هم سوزنده‌اس هم سازنده

بزار عشق سازنده قسمتت بشه

حسی که با دوست داشتن اون خودتو از قبل بیشتر دوست داشته باشی حسی که رنگ زندگی رو برات تغییر میده

حسی که رابطتت با زمین و زمان خوب بشه

مادرت احساس خطر کرده اون مادره بدونه اینکه ما حرفی بزنیم اونا میفهمن چه خبره

اگه رفتی حموم بازم تنهات نزاشته بدون نگرانته با خودش فکر کرده خدایی نکرده بلایی سر خودت بیاری

ببین تازه اول راهی انقد توو زندگی شکست هست پیروزی هست عشق هست قهر هست ناکامی هست دوست داشتن هست دوست داشته شدن هست

به خودت بیا 

قوی باش

یه همچین چیزی نباید حتا از پا درت بیاره

خیلی به خودت سخت گرفتی روحتو جسمتو زخم کردی

اول خودتو دوست داشته باش اول خودت به خودت احترام بزار تا بقیه دوستت داشته باشن و برات احترام قائل باشن

تصمیم درست بگیر هنوز خییییلییییییی راه داری

نه منگت نمیکنه به سنت نمیخوره همچین تفکری داشته باشی... میدونستی خیلی از دوستات و اطرافیانت ضد افسرد ...

بله دوستم هم میخوره چون اسم قرص رو گفت و گفتش گگهمنو بی حس و حال و نگ میکنه من از اون روز ترسیدم وگرنا مشکلی با این قضیه ندارم من خودمم دنبال دکتر هستم خواهر دعا کن برام دیگه باید دست از مقاومت بردارم و حتما قرص مصرف کنم

ببین تو تازه اول راهیمن نمیدونم اون شخص چی بوده که انقد تورو عاشق خودش کردهولی عشق هم سوزنده‌اس هم س ...

چشم خواهرم تک به تک حرفاتون تاثیر گذار بود همه رو با بغض خوندم واقعا ممنونم بابت راهنماییت نیاز به شنیدن این حرفا داشتم واقعا

بله دوستم هم میخوره چون اسم قرص رو گفت و گفتش گگهمنو بی حس و حال و نگ میکنه من از اون روز ترسیدم وگر ...

ببین من یه حال خرابی داشتم سر ماجراهایی و سقطم...ولی دارو نجاتم داد... به زندگی برگشتم... وقتنو با روان شناسم هدر نده چون به خودت میای فقط کلی کارت میکشی و نهایتش درد دل میکنی.... فقط روان پزشک... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
ببین من یه حال خرابی داشتم سر ماجراهایی و سقطم...ولی دارو نجاتم داد... به زندگی برگشتم... وقتنو با ر ...

بله روانشناس زیادی جوابگو نیستش با قرص زودتر نتیجه میگیرم بینهایت ممنونم ازتون

چه حال خرابی داری عزیزم امیدوارم روز به روز بهتر بشی مامانت حق داره آخه تو پاره تنشی عضوی از وجود و ...

خیلی ممنونم ازتون دوست عزیزم تنها امیدم به خدا و بعد هم به روانپزشک هستش ممنونم از راهنماییتون