2777
2789
عنوان

چه دلیلی داره زن متاهل بره با مرد غریبه کافه به شوهرشم نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیکاره ای؟حالا گه دوستت کاری کرده بود و توام در جریان بود خانومش اگه ازت چیزی میپرسید صد مدل جمع ...

من که فقط نگاه میکنم ببینم چی شده دوستم خودش بلده چیکار کنه به کمک من نیاز نداره تو این مورد دختر و پسر نداره چرت و پرت نگو اگه خیانت باشه تقاص پس میده 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

سوال ظریفی بوداستارتر مگه‌نمیگی همسرش در جریان نبوده؟

نمیدونم از کجا میدونه که مرده بهش گفته از شوهرت جدا شو اینو نپرسیدم ازش شاید چتشو نگاه کرده 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

من که فقط نگاه میکنم ببینم چی شده دوستم خودش بلده چیکار کنه به کمک من نیاز نداره تو این مورد دختر و ...

چرت و پرت شمایین ک اسم گوه کاریای خودتونو میذارین زرنگی ولی وقتی ی دختر یازن ی کافه بره ک معلوم نیس موضوعه چی بود حتی خودتونم نمیدونید چ صحبتایی رد و بدل شده هزارتا انگ میزنید بهش 

از کجا معلوم شاید اگ کاریم کرده باشه کارما و تاوان کارای رفیقت باشه ایشالا

چرت و پرت شمایین ک اسم گوه کاریای خودتونو میذارین زرنگی ولی وقتی ی دختر یازن ی کافه بره ک معلوم نیس ...

مخرف نگو دختره مریض از دخترای مثل تو که همه رو به یک چشم میبینم حالم بهم میخوره تو یه روانی مریضی معلوم نیس کدوم پسری چیکارت کرده که عقده هاتو میخای سر بقیه پسرا خالی کنی کسی که مزخرف میگه اینجا تویی نه من از خودت حرف درمیاری آدمارو قضاوت میکنی کارما رو تو پس میدی نه رفیق من

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

مخرف نگو دختره مریض از دخترای مثل تو که همه رو به یک چشم میبینم حالم بهم میخوره تو یه روانی مریضی مع ...

هرکاریم کردم دمم گرم ناز شصتم تو حرص نزن واسه چیزیم ک بتو ربطی نداره اتیش بیار نباش

ماشالا اون رفیق تحفه تم اانقد غیرت داره ک رفیقاش اجازه میدن ب خودشون از زنش عکس بگیرن میاد واس یکی دیگم تعریف میکنه تازه خودشم افتاده دنبال تحقیقات ‏😁😁😁😁😁گونی سیب زمینی از این مردک پر بار تره‏😁😁😁😁😁

شوهرش چجور آدمیه محبت میکنه خرج میکنه توجه میکنه به زنش؟

یعنی اگه مردی این کار ها رو نکنه زن حق داره خیانت کنه اینم شد دلیل اگه مردی خوب نباشه زن می‌تونه با حفظ عفت و زنانگی بره ازش طلاق بگیره بالاخره خدا هم جای حق نشسته یکی بهتر سر راهش می‌ذاره اما خیانت تحت هر شرایطی اشتباه محض

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.