2777
2789
عنوان

شیر خشک به نوزاد دوماهه

219 بازدید | 15 پست

دوستان دخترم شیرم کمه اصلا سیر نمیشه میخام شیر خسک بدم بهش طبق دستور بدم یا باید با پرشک مشورت کنم اولین باره میخام بهش بدم

همون pari 70  هستم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله من هر دوکتری بردم گفتم شیر خشک چی بدم 

اصلا تایید نکردن 

فقط گفتن شیر مادر 

گفتم کمه دیدم کپسول شیر افزا نوشتن 

بعدم گفتن باید زیاد مک بزنه 

زیاد میشه😐

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم دیدم شیرم کمه شوهدمو فرستادم رف خرید از خیلی ها پرسیدم گفتن ببلاک بده منم رفتم خریدم 😂😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

حتماً برین دکتر

اون تشخیص میده شیر شما کمه یا نه

بهتره شیر خودتون رو بخوره

اگه در روز 4 دفعه پمپرز سنگین داره یعنی شیر شما کافیه گلم

دخترت رو از شیر خودت محروم نکن که اگه شیشه گرفت دیگه سینه رو نمیگیره

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
شاید اشتباه فکر میکنی .نده بابا بیچاره میشی دیگه همون یه کمم اگه داری خشک میشه 

اره بنظرم شیر کمتر میشه من فقط شبا میدم بهش روزا یسره شیرخودمو میدم بهش

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
والله من هر دوکتری بردم گفتم شیر خشک چی بدم  اصلا تایید نکردن  فقط گفتن شیر مادر  ...

کپسول شیرافزا معجزه میکنه و همینطور مک زدن

من تجربه کردم

کپسول میخوردم مجبور بودم مرتب پد سینه بذارم و هروقت به دخترم شیر میدادم هر دو خیس میشدیم

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...