2777
2789
عنوان

خانومای خیاط برای اندازه گیری دور کمر میشه از

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 51 پست
مجلسی هم میخای کرپ مازراتی. کرپ باربی. ساده تر میخای حریر یا کرپ حریر نازک تر هم هست

مجلسی عزیزم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
دور کمر که از خط آرنج گرفته میشه برای فاق بلند هاست که اون 96هیت سایز 46میپوشم شلوار فاق کوتاه چونکه ...

اها اره منم دور کمر روی خط معده منظورمه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دور کمر که از خط آرنج گرفته میشه برای فاق بلند هاست که اون 96هیت سایز 46میپوشم شلوار فاق کوتاه چونکه ...

دور کمرت ۹۶ عزیزم منم سایزم همین بین ۴۶ و ۴۸ ام دور کمرم فکر کنم همین

مربی منم میگفت میرفت😂جلسه دوم گفت ی الگو بکش من یخ کردم چون هیچی نفهمیده بودم

وای من امروز گریم گرفت سریع الگو‌رو گفت گذاشت رو. پارچه ساسون هارو برید با رولت گفت بکش گفت کوک بزن خب لغتی من کوک زدنم بلد نیستم به سختی از بقیه کمک گرفتن الان اومدم خونه عصابم خورد

وای من امروز گریم گرفت سریع الگو‌رو گفت گذاشت رو. پارچه ساسون هارو برید با رولت گفت بکش گفت کوک بزن ...

بهش بگو گیج میشی آهسته تر توضیح بده 

هرچند من از مربیم راضی نبودم اصلا. بقیه شاگردا هم راضی نبودن من تو اینترنت و پیج های مختلف میبینم یاد میگیرم

سلام بله درسته

ممنونم ازت عزیزم من سایز شلوارم بین ۴۶ و ۴۸ دور کمر دامنم چند بگیرم ۹۶؟ یا ۹۴؟

بهش بگو گیج میشی آهسته تر توضیح بده هرچند من از مربیم راضی نبودم اصلا. بقیه شاگردا هم راضی نبودن من ...

ارزون گرفته ۱۲ جلسه ۴۰۰ فیلم میگیرم ازش میام خونه چند بار میبینم میکشم تا بره تو ذهنم دیگه سخت؟

ارزون گرفته ۱۲ جلسه ۴۰۰ فیلم میگیرم ازش میام خونه چند بار میبینم میکشم تا بره تو ذهنم دیگه سخت؟

من یک و نیم دادم دوسال و نیم پیش کوفتم یاد نگرفتم فقط یاد گرفتم ی الگو ساده بکشم حتی شلوارم یاد نداد

من یک و نیم دادم دوسال و نیم پیش کوفتم یاد نگرفتم فقط یاد گرفتم ی الگو ساده بکشم حتی شلوارم یاد نداد

ای وای بعد الان بلد نیستین ؟ حرومش باشه منم خیلی سر آرایشگری پول دادم خوب یاد ندادن ، خواستی عزیزم در خدمتم بهت بگم هرچی فهمیدم 

عزیزم راستی برا دامن به من گفت کرپ بخر خب کرپ مازراتی خوبه ،؟ برا دامن کلوش و تنگ چه قد بگیرم ۱٫۵ ؟ قشنگ نگفت بهم 

ای وای بعد الان بلد نیستین ؟ حرومش باشه منم خیلی سر آرایشگری پول دادم خوب یاد ندادن ، خواستی عزیزم د ...

ن باا از تو گوگل و روبیکا میبینم یاد میگیرم  

ای وای بعد الان بلد نیستین ؟ حرومش باشه منم خیلی سر آرایشگری پول دادم خوب یاد ندادن ، خواستی عزیزم د ...

بیستگی ب اندامت هم داره اگ لاغری یک مترو ۲۰ برا راسته خوبه

برا کلوش دقیق نمیدونم خودم تو گوگل زدم هم مدل برش و هم متراژ پارچه اومده

ن باا از تو گوگل و روبیکا میبینم یاد میگیرم

آخی عزیزم اینم خاکبر سر هنوز دامن تنگ یاد نداده میخوا

در دامن کلوش بگه میخوام بهش بگم من کند ذهنم اول تنگ درست بهم بگو خودم بکشم پارچه بدوزم دوبار بعد بعدی