2777
2789

من ۸ ماه اصلاح سبک کردم باردار نشدم ولی بدنم رو روال افتاده. این ماه رفتم دکتر دوباره تحریک تخمدان کرد با قرص لتروزول و سینال اف. تا روز نهم لکه بینی داشتم روز نهم برا سونو رفتم گفت فولیکول هات خیلی رشد کرده دیگه hcg نداد بهم. امروز روز ۱۳ سیکلمه. درد تخمدان و واژن دارم و لکه بینی داشتم امروز. حین رابطه هم درد دارم. به نظرتون دلیلش چیه؟ چیکار کنم؟ روز ۱۶ گفته دوباره برم برا معاینه ببینه تخمک آزاد شده یا نه. خیلی میترسم کیست بشن

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به دکترت اعتماد کن هر کاری که دکتر گفته همونو انجام بدهسونو هم که باید بری پس نگران نباش

اره طبق نظر دکتر انجام میدم. فقط خیلی درد دارم واقعا نمیدونم بتونم رابطه داشته باشم یا نه. اگه هم باشه واقعا با اذیت و درد همراهه. از طرفی چون دارو خوردم حیفم میاد این ماهو از دست بدم. چه گیری کردیم خدایا

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

اره طبق نظر دکتر انجام میدم. فقط خیلی درد دارم واقعا نمیدونم بتونم رابطه داشته باشم یا نه. اگه هم با ...

درد به خاطر دارو هست و چند روز ادامه داره 

معمولا تا سه چهار روز بعد از اقدام درد وجود داره