bbjjjjjmona مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 2117 عنوان یا امام حسین یعنی میشه طفل معصومم دیگ قرص تیروید نخوره یعنی خدایا دعام اجابت میکنی میشه حمد شفا بخون 62 بازدید | 6 پست ۱۱۰حمد شفا هدیه به امام حسین کنید برای شفای طفلم دعا کنیدمنم قابل باشم حسین شیردهی دعاتون میکنمنفری چند تا؟ارزومه یا امام حسین دکتر بگه بچه شما کاملا تیرویدش خوب شده دیگ قرص نمیخادخدایاا رحم کنخدیاا به بدهی ها یمن نگاه نکن 1403/11/14 | 00:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10816 عزیزمچطور متوجه شدید که مشکل تیروئید داره،قبل آزمایش چه علائمی داشت 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48090 ۳ تا از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 عزیزم ۷ تا میخونم ان شاءالله به حق اعیاد شعبانیه خدا شفا بده. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ففففففففففففففق عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1690 واست حمد خوندم.فقط کافیه به قدرت و توانایی خدا شک نکنیم
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28404 ۵ تا چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس