2777
2789
عنوان

امروز برام غم انگیز بود 😔💔

417 بازدید | 24 پست

کاش هیچوقت انجام کارم به پایان تلخش نرسه 😥

براتون پیش اومده برخلاف میلتون کاری که دوس ندارین انجام بدین ؟

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا

ز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

[QUOTE=370588404]نه چه حسی دارع[/QUOTE

امروز همش گریه کردم 🥺😔

حس خیلی بدی داره جوری که دلم میخواد بمیرم دیگه توان ادامه دادن ندارم 😔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

آره .و چقدر تصمیم درستی بود .روز به روز بیشتر به درست بودنش پی می برم.

زمان انجام کار حالت چطور بود ؟؟

خداروشکر که الان از انجامش راضی هستی 

زمان انجام کار حالت چطور بود ؟؟خداروشکر که الان از انجامش راضی هستی

بد بود .

احساس می‌کردم خدا باهام لج کرده

ولی لج نکرده بود

اگر این اتفاق نمی‌افتاد معلوم نبود آینده ام چی میشد

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جاز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند

🥺🥺

کاش خدا برام میگفت کی و چه زمانی صبر من نتیجه میده ،،من در پس این صبر کردن پیر شدم 😔

🥺🥺کاش خدا برام میگفت کی و چه زمانی صبر من نتیجه میده ،،من در پس این صبر کردن پیر شدم 😔

هعییی چی بگم عزیزم

ایشالا زودتر همه چی خوب بشه💕🫶✨

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بد بود .احساس می‌کردم خدا باهام لج کردهولی لج نکرده بوداگر این اتفاق نمی‌افتاد معلوم نبود آینده ام چ ...

حس این روزای منم اینجوریه میگم انگار خدا با لج کرده خوشحال میشه از شکست من،،خیلی وقتا باهاش قهر میکنم ،من خیلی التماسش کردم اما جوابم نداد💔

هعییی چی بگم عزیزمایشالا زودتر همه چی خوب بشه💕🫶✨

مرسی عزیزم 🌹

الهی امین 

خب ادامه نده 🥲

مجبورم که انجامش بدم 😥

حس این روزای منم اینجوریه میگم انگار خدا با لج کرده خوشحال میشه از شکست من،،خیلی وقتا باهاش قهر میکن ...

چقدر شرایطتت شرایط ۲ سال گذشته من بود.

التماس میکردم

چله برمی‌داشتم

چقدر دعا میخوندم

آخرش میدیدم هی داره اون خواسته دور تر میشه

هی داره اتفاق های بد میوفته 

رهاش کردم 

خدا سریع معجزه شو نشون ندادا

گذشت

۶ ماه گذشت و معجزه اومد .

اگر نشده حتما نباید می‌شده عزیز دلم .

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶