2777
2789

سلام

خواهر من ۲۲ سالشه

یه سال پیش یکی از موجه ترین خانواده های فامیل اومدن خواستگاریش

پسر خوش بر و رو،ورزشکار،قد بلند،خوش اخلاق،کاری،پولدار،خانواده دار و...

هر چی از محسناتش بگم کم کفتم،با پدر مادر،باشخصیت،سالم

خواهرمم بدش نمیومد،ما هم از خدا خواسته،قرار شد یه مدت رفت و آمد کنن تا به تفاهم برسن و..

قرار بر این شد ما سر دوهفته جواب بدیم ک آبجیم گفت نه

هر کاری کردیمم دلیلشو نگفت

دو ماه بعد یکی از خانواده های نزدیک خودمون ک خیلی خانواده نرمالی نیستن زنگ زدن واسه پسر آنرمالشون

بابا من ک همون پشت گوشی عذرشونو خواست و جواب رد داد ولی خواهرم قشقرق ب پا کرد ک الا و بالا این پسره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم از مشخصات این آقا بگم

هر چه بد ها،همه دارن،ایشون یکجا دارند

الان علاوه بر حسرت انتخاب غلط خواهرم،مشکلم با این پسر اینه ک حریم خصوصی سرش نمیشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بشینید باهم صحبت کنید

بهش بگو نکات مثبت طرف رو بگه بهت

توهم غیر مستقیم نکات منفیشو بگو

اگه مستقیم بگی طرف اله بله احتمالا باز قشقرق به پا کنه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

من از خواهرم بزرگترم

با اینکه ایشون دو سال از من بزرگتره اصلا احترام نمیذاره

هر حرفی میزنه،مثل خاله زنکا هر تیکه ای میندازه

گیر ب ازدواج نکردنم میده

همه جای خونه سرک میکشه

الکی خوشه

جاتون بودم بیخیال میشدم میدونم حق دارید ولی اونا کار خودشونو میکنن در نهایت ، شاید واقعا همو دوست دارن و پسره قراره عوض بشه، البته اگه خوشبین باشیم

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱