آرااااااااامش مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 عنوان خانمای با سیاست بیان بگن چیکار کنم خودم پیشقدم نباشم | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 44 پست از صبح تا حالا با هم حرف نزدیم حوصلم بشدتتت سررفته از صبح تا حالا به زور تحمل کردم زنگ نزنم یا پیام ندم دلم میخواد اون شروع کننده آشتی باشه چیکار کنم یه چیزی بگین تحمل کنم 1403/11/13 | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 8894 یک سال و نیمه اکثرا من رفتم برا آشتی عادت کرده میخوام تغییرش بدم خب همینه خواهر من ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 خب همینه خواهر من خیلی عجولم اصلا حوصله قهر رو ندارم خیلی خیلییی تا الان تحمل کردم زنگ نزنم
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 خب چرا نمیرید سر خونه زنوگیتون؟ شرایطشو نداریم🥺
سی_سی۱۸ عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1787 شرایطشو نداریم🥺 تا چند سالمیگن بیشتر از یه سال دیگه گندش در میاد
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 تا چند سالمیگن بیشتر از یه سال دیگه گندش در میاد یک سال دیگه باید عقد باشیم
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 8894 خیلی عجولم اصلا حوصله قهر رو ندارم خیلی خیلییی تا الان تحمل کردم زنگ نزنم منم عین تو بودم اصا جدااز قهر اگه روزی چن بار نمیزنگیدم و پیام نمیدادم بیقرار میشدم ولی دوروزه دندون بجگر بگیر حله الان اصا دیگه دو روزم نباشه نمیزنگم بهش چن وقته ازدواج کردین ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
سی_سی۱۸ عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1787 یک سال دیگه باید عقد باشیم دوسال بازم اوکیه ولی پیم نده اصلا از من میشنوی
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 منم عین تو بودم اصا جدااز قهر اگه روزی چن بار نمیزنگیدم و پیام نمیدادم بیقرار میشدم ولی دوروزه دندو ... اخه نمیخوام این همه از هم دور باشیم و رابطه ای نداشته باشیم دلم نمیخواد عادی بشه دوری و حرف نزدن هنوز نه زنگ زده نه پیام دارم کلافه میشم
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 دوسال بازم اوکیه ولی پیم نده اصلا از من میشنوی یه چیزی بگو یهو جوگیر نشم پیام ندم
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 8894 اخه نمیخوام این همه از هم دور باشیم و رابطه ای نداشته باشیم دلم نمیخواد عادی بشه دوری و حرف نزدن هن ... ولش کن بزار اون بیاد سمتم حتما تازه عروسی ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 ولش کن بزار اون بیاد سمتم حتما تازه عروسی مطمئنم بعد میاد گله میکنه که چرا نیومدی سراغمو بگیری چون بازم فکر میکنه مقصر منم خودمم حس میکنم مقصرم الان بنظرت حتی اگه مقصر باشم هم پیام ندم بهتره؟
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 8894 مطمئنم بعد میاد گله میکنه که چرا نیومدی سراغمو بگیری چون بازم فکر میکنه مقصر منم خودمم حس میکنم مق ... مگه سریالی قبل همش تو مقصر بودی ببین من انقد پروس کردم ک بدترین اشتباهم میکنه ولی معذرت خواهی نمیکنه ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 مگه سریالی قبل همش تو مقصر بودی ببین من انقد پروس کردم ک بدترین اشتباهم میکنه ولی معذرت خواهی نمیکن ... همیشه من چون خیلی حساسم گیر میدم بهش و دعوا میشه در حالی که خودش یکاری میکنه که من گیر بدم بهش حس میکنم همش دو طرفه هست