2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیان بگن چیکار کنم خودم پیشقدم نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه من چون خیلی حساسم گیر میدم بهش و دعوا میشه در حالی که خودش یکاری می‌کنه که من گیر بدم بهش حس م ...

مثلا روچی حساسی بیشتر توضیح میدی

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
مثلا روچی حساسی بیشتر توضیح میدی

رو هر چیزی که فکر کنی حساسم و خیلی زود ناراحت میشم 

رو نگاهش حساسم رو حرفاش رو رفتارش 

البته حس میکنم این حساسیتایی که دارم به عنوان یه خانم طبیعیه 

ولی خب خیلی گیر میدم بهش 

و یه مشکلی که دارم اینه که بخاطر اینکه قبلاً بهم دروغ گفته اعتمادم کم شده و شکاک شدم 

مثلا همین بحثمون هم راجب اینه که فکر می‌کنه دروغ میگه که خوابیده و تا صبح بیدار بوده و جواب منو نداده

رو هر چیزی که فکر کنی حساسم و خیلی زود ناراحت میشم رو نگاهش حساسم رو حرفاش رو رفتارش البته حس میکنم ...

وای تو دقیقا اخلاقای منو داری البته من ب حداقل رسوندم مطمعن باش مرد اگه حساسیت ببینه صد برابر بیشتر و از رو عمد حرست میده می‌دونم خیلی سخته ولی شدنیه بزار رفیقت باشه 

وای تو دقیقا اخلاقای منو داری البته من ب حداقل رسوندم مطمعن باش مرد اگه حساسیت ببینه صد برابر بیشتر ...

چجوری کمش کردین من خیلی دارم تلاش میکنم یخورده بهتر شدم ولی دوسدارم کلا از بین بره این حساسیتا چون دارم اذیت میشم

چجوری کمش کردین من خیلی دارم تلاش میکنم یخورده بهتر شدم ولی دوسدارم کلا از بین بره این حساسیتا چون د ...

روخودت تمرکز کن از همه لحاظ فک کن کارای شوهرت بخودش مربوط

من با دوس پسرم قهر کردم تا دو روز اصلا نرو بزار خودش بیاد وقتیم اومد اروم باش انگار هیچی نشده بعد که دیدی خودش بحث باز کرد توام با آرامش بحث کن باهاش شاید مغرور جلوه بده ولی الان داره میمیره از دلتنگی بعد آشتی کردن دوسپسرم میگفت تروخدا باهام قهر نکن و تروخدا بگو دوسم داری😂

والا اونا خودشون بیشتر از ما دلتنگ میشن😂

امروز سعی کردم همین کارو کنم ولی خیلی سنگین و سخت بود براک

دقیقا ولی ب صبرش می ارزه ولی ن اینکه بشوهرت بی محل باشی از قبلنا بیشتر محبت و احترام بزار