2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زشت نیست بیشتر اینم ک نمیدن واسه دوماه باز اکر اون‌چیز زیادی داد باید یه فکری کنی

ااره منم همونو میگم زشت نباشه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

باکس بگیر برا تولدش باکس ادکلن و ساعت و....گل بگیر برا تولدش با کفش

ببین هزار نوع عطر داره   تو ماشین  تو خونه  باز میکنی  فق عطر و ادکلن  

ساعت رو دیگع  باز  فکرش دارم  با ست دستبندش  دوس داره  

کفش رو هم  خوب اومدی مرسی 

🩷

من میخوام براش اینو بگیرم کلا دو ماع تو رابطه ایم. زشتع؟؟ ی طرف پلاک ماشینش ی طرفم ی متن قشنگ

خیلی قشنگه من خوشم اومد چند هست؟؟

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

سلیقشو بگو برام تیپش چطورع؟کلاسیک ؟لش؟

معمولی 

زیاد نمیخوام هزینه کنک در حد200الی300تومن 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه سوال حالا درامدش چیجوریه ضرر زیادی ندارد مثلا گلا خراب نمیشن میشه اگه وقت داری یه توضیح کلی راجبش ...

خب اول بگم که من پیش کسی کار میکنم مغازه مال خودم نیس 

ولی اون مغازه مال خودشه 

همسایه ایم ینی🤣

ببین هزار نوع عطر داره تو ماشین تو خونه باز میکنی فق عطر و ادکلن ساعت رو دیگع باز فکرش دار ...

چه خوبه ادم پارتنرش یه عالمه عطر داشته باشه هر وقت دلت خواست میری هر کدوم خواستی میزاری جیبت میگی ما رفتیم  فعلا خداحافظ😂

ایشالا ک خیره

خیلی قشنگه من خوشم اومد چند هست؟؟

این پیج تو شهر خودمون کار میکنه 140با باکسش145

اگه میخواین ادرس پیج بدم