2777
2789

مامانم از همه لحاظ خوبه خداروشکر 

ولی از پدرومادربزرگم هیچ محبتی ندیدم💔

حسرت اینو میخورم که چرا مادربزرگ پدر بزرگ من شبیه مادربزرگ و پدربزرگ پسرعموم نیستن 

انقد که بهشون محبت کردن به پسرعموم تو حسرتم

چندباری با پسرعموم رفتم پیششون جوری باهام رفتار کردن انگار نوه شونم🫠

هعی💔💔

تموم شده انقضا ذات بعضیاتون🗿

ولی من برعکس تو... خانواده پدریم خوب نیستن

🕸 -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊⚰  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  طوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」 goftino.com/c/L7sybT

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ناراحتیای ملوسی دارین ما چی بگیم که هیچکدوم رو کلا نداشتیم یه بابا بزرگ داشتم که اونم خدا بیامرزه محبتش فقط به بچه کوچیکا بود 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
چه ناراحتیای ملوسی دارین ما چی بگیم که هیچکدوم رو کلا نداشتیم یه بابا بزرگ داشتم که اونم خدا بیامرزه ...

میدونی چرا؟ چون روزای تعطیل ب غیر خانواده پدری هیچکسو نداریم باهاش رفت و امد کنیم

بطوز مثال مادر بابام سه ماه شهرستان بود جایی نمیرفتیم💔

تموم شده انقضا ذات بعضیاتون🗿

میدونی چرا؟ چون روزای تعطیل ب غیر خانواده پدری هیچکسو نداریم باهاش رفت و امد کنیمبطوز مثال مادر بابا ...

عیبی نداره عزیزم خودتون سه تایی با مامان و بابات برین خوش بگذرونید رو فامیل کلا حساب نکن 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر