2777
2789
سه روزه دارم زجه میزنم میگم دست گل پروانه ای میخوام میگه پروانه هاشو میگیرم خودت بزن😭🥲🤣

یه سوال حالا درامدش چیجوریه ضرر زیادی ندارد مثلا گلا خراب نمیشن میشه اگه وقت داری یه توضیح کلی راجبش بدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام براش اینو بگیرم کلا دو ماع تو رابطه ایم. زشتع؟؟  ی طرف پلاک ماشینش ی طرفم ی متن قشنگ 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بنظرم نگیر اینو چون دو ماه چیزس نیست واقعا

خب چیکار کنم؟؟؟ دوست دارم ی یادگاری بهش بدم ک بمونه براش چی کنم؟؟ 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من میخوام خدم واسش ازین جا کلیدی رزینی ها درست کنم . رزینکارم

قیمت کاراتون چطوره گلم!؟؟ 

من میخوام براش اینو بگیرم کلا دو ماع تو رابطه ایم. زشتع؟؟ ی طرف پلاک ماشینش ی طرفم ی متن قشنگ

نه زشت نیست بیشتر اینم ک نمیدن واسه دوماه  باز اکر اون‌چیز زیادی داد باید یه فکری کنی

ایشالا ک خیره