2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

من همسرم مرزبانه جدا از چالشهایی که تو زندگی زناشوییم دارم، یه مسئله ای هست که منو داره تا مرز جنون میبره

اونم اینه که وقتایی که شوهرم میره ماموریت ، من با اصرار پدر مادرم پیش اونام 

اصلاً تحمل یک دقیقه موندن کنارشون رو ندارم 

تو فکرش رو بکن من افسرده‌م .. بعد بابام میاد بهم میگه پاشو پیاده روی کن ..

مامانم میگه چرا سرت تو گوشیه؟ پاشو برقص

باز بابام میگه چاق نشی ورزش کن

آبگرمکن خونشون خرابه، برای حموم میرم خونه خودمون ..

یخچالشون صدا میده..

مامانم میگه چراغا خاموش باشه درحالیکه من دوست دارم چراغ روشن باشه( حتی در طول روز)

و هزارتا از این موارد

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
منم خیلی دلم گرفته دو تا تاپیک زدم چند نفری اومدن ولی خالی نشدم

منم حرف دلمو نوشتم بالاتر 

بخون اگه خواستی 

الان میرم تاپیکت

من همسرم مرزبانه جدا از چالشهایی که تو زندگی زناشوییم دارم، یه مسئله ای هست که منو داره تا مرز جنون ...

چرا میری خب؟؟؟

خونه خودت بمون 

بدتره ک هی امر و نهی کنن 

منم خواستگاریمه با پسر عموم ک ازش متنفرم

من همسرم مرزبانه جدا از چالشهایی که تو زندگی زناشوییم دارم، یه مسئله ای هست که منو داره تا مرز جنون ...

عزیزم کاملا درکت میکنم . حالا شاید از نظر بعضیا مشکل شما حاد نباشه ولی منی که خانوادم خون به جیگرم کردن میفهمم چی میگی

چرا میری خب؟؟؟خونه خودت بمون بدتره ک هی امر و نهی کنن منم خواستگاریمه با پسر عموم ک ازش متنفرم

سه روز بعد عروسیمون شوهرم که رفت ماموریت مامانم زنگ زد گفت بیا 

گفتم میخوام خونه خودم باشم 

گفت نه اینجوری شوهرت راضی نیست اون به هوای اینه که تو کنار مایی

گریه کردم گفتم میخوام سر خونه‌ی خودم باشم 

دو سه ساعت بعد مامانم زنگ زد گفت مادرشوهرت اینجا بود میگفت اگه تو نمیای خونه‌ی ما ( ینی خونه‌ی مامانم اینا) مادرشوهرش اینا بیان پیشت

دیگه چاره نداشتم، بابام اومد دنبالم رفتم خونشون

عزیزم کاملا درکت میکنم . حالا شاید از نظر بعضیا مشکل شما حاد نباشه ولی منی که خانوادم خون به جیگرم ک ...

اینو در نظر بگیر که شوهرم تو شادی و غم... سلامت و بیماری هم کنارم نبوده

بعدم سه ساله همینه زندگیم .. یه روز دو روز نیس

اینو در نظر بگیر که شوهرم تو شادی و غم... سلامت و بیماری هم کنارم نبودهبعدم سه ساله همینه زندگیم .. ...

خیلی سخته عزیزم . 

شوهرت نمیتونه شغلش رو عوض کنه یا اینکه مثلا برید یه شهر نزدیک محل کارش خونه بگیرید؟