2777
2789
عنوان

میشه بیاین خیلی دلم گرفته لطفا باردارانیان و کساییک میترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 70 پست

اینکه وجود آل واقعیت داره یا نه، قطعا جوابش نه هست اما اینم بدونید که در زمان قدیم هیچکس اطلاعات پزشکی متوسط هم نداشته، پس فوت نوزاد تازه متولد شده یا فوت بچه تو شکم مادر رو به پای آل یا زائوترسان میذاشتن. به همین خاطر بود که از زنی که آخرای بارداری خودشو طی میکرد، لحظه به لحظه مراقبت میکردن. در واقع میتونیم بگیم آل ی موجود افسانه ای هست که کاملا ساخته ذهن مردم قدیمی هست دقیقا مثل همون داستانایی که برای زنی که بچه دار نمیشد میساختن و اصلا نمیدونستن مشکل از کجاس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مواظب تون می بودن زن زایمانی رو در موردش نشنیدی مگه خیلی حساس میشه اجنه اینا خیلی زود روش تاثیر ...

من اصلا ازاینچیزا خبرنداشتم😔😔😔😔خیلی ناراحتم انگارخیلی کودن بودم

اینکه وجود آل واقعیت داره یا نه، قطعا جوابش نه هست اما اینم بدونید که در زمان قدیم هیچکس اطلاعات پزش ...

ممنون عزیزم ولی نمیدونم چرا اون لحظه ک قران میخوندم بی وقفه شروکرد جیغ زدن وهیچجوراروم ممیشد

تجربه داشته باشی یا نه اومدیم دلداری بدیم این خانومو اگاهش کنیم نه اینکه بازم ازین حرفا بزنیم

اشکال نداره عزیزم ممنونم از همگیتون ک اومدین تاپیکم خودم نمیدونم مشکلم چیه ولی میدونم قبل این ماجراروانم سالم بود😭

ممنون عزیزم ولی نمیدونم چرا اون لحظه ک قران میخوندم بی وقفه شروکرد جیغ زدن وهیچجوراروم ممیشد

نگران نباش گلم حتما گریه کردنش دلیل دیگه داشته تو الان چون تو ذهنت انرژی منفی دادی الان اون انرژی منفی رو داری ولی اینو بدون هم بچت تورو دوست و هم اینکه ی موجود پاک و معصوم هست که آزارش ب هیچکس نرسیده پس دوسش داشته باش نسبت بهش انرژی منفی نداشته باش 

همش بهش انرژی مثبت بده بگو تو قرار منو سربلند کنی تو بهترین بچه ای هستی که تو عمرم دیدم 

من اصلا ازاینچیزا خبرنداشتم😔😔😔😔خیلی ناراحتم انگارخیلی کودن بودم

الان این روزا بخون دعای بزرگ معراج 

و آیه الکرسی

شما دست خودت نبوده 

دیگران باید حواس شون می بود بزرگ های ما میگن زن زایمان کرده رو حتی یک دقیقه تنها نزاری 

منم یادمه شبا می ترسیدم وقتی بچه شیر می دادم بقیه کنارم خواب بود فک می کردم یکی داره نگام می کنم یک گوشه نشسته یا داره از در میاد تو

ببخشید شما طبیعی بودی زایمان ؟

معجزه شکر گزاری...

نگران نباش گلم حتما گریه کردنش دلیل دیگه داشته تو الان چون تو ذهنت انرژی منفی دادی الان اون انرژی من ...

همیشه باوجود حال بدم و حس منفیم بهش محبت کردم اما دلم یروز ارامش نداشته 😔