2777
2789
عنوان

میشه بیاین خیلی دلم گرفته لطفا باردارانیان و کساییک میترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این حرفها چیه خدا هست و اجنه هم دوست دارن بچه شون پیش خودشون بزرگ بشه پس نگران نباش و از وجود بچه ات لذت ببر

انشاالله نامدار باشه🤲

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اسی اگه سرچ نمیکردی بازم این حس رو داشتی؟ 

فکر نکنم 

من زایمان نکردم ولی ادم تو حال بد و مریضی هزار و یک چیز میبینه میگه خب حالم بد بود توهم زدم 

اینم همینه 

هورمون هات فرق کرده بود . خسته بودی و .... یه چیزی دیدی 

همش میترسم باز بیان سراغم

نه اون لحظات بعد زایمانت بوده حس ترس تهی شدن بهم ریختگی و یک مسئولیت سنگین باعث شده این حالت را درک کنی وگرنه چنین چیزی نیست خوش باش و برای بچه ات مادری کن

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم چیزی نیست نترس روحیات مادر رو فرزند تاثیر میذاره شما به هر چی فک کنی به بچه ات منتقل میشه علل الخصوص بچت شیر خوار باشه ارتباطش با مادر قوی‌تر هست و چون شما ترسیدی به بچه هم منتقل شده با این تفاوت که بچه ترسش رو فریاد زده یا گریه کرده و شما هر چقد ترسیدین اون دو برابر شما ترسیده پس لطفا به چیزای خوب و مثبت فکر کنین و اون ترسو فراموش کنید