2777
2789

سه سال پیش که کلاس نهمی بودم موقع انتخاب رشته جنگ جهانی داشتیم عاشق هنرستان بودم و خانوادم گفتن فقططط رشته نظری. زورم نرسید فرستادنم رشته نظری. افسردگی شدید گرفتم چون مدرسمم تیزهوشان بود اوضاع بدتر شد خودمو کشتم قرص خوردم بیمارستان بستری شدم. بعد اون توقع داشتم که حداقل اجازه بدن رشتمو عوض کنن نذاشتن. منم کوتاه اومدم. الان سال اخری ام خیلی اهمیتی به چیزی نمیدم برای کنکور یه تایمی مطالعه دارم ولی چون هدف اصلیم نیست استرسی ندارم. خانوادم ول نمیکنن. مامانم چپ میره راست می‌ره مقایسه می‌کنه هی میگه دختر عموت قراره پزشکی قبول بشه. فلانی دانشگاه شریف میره. فلانی درصد آزمونش۸۰ شده تو چیکار میکنی؟؟  دیگه دارم روانی میشم حتی مرگ خودکشی هم برام بی فایدس😭شاید بگید برای ایندته ولی مگه ممکن نبود من تو هنرستان موفق تر بشم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنرستان چه رشته ای؟

بین طراحی دوخت و کامپیوتر مردد بودم اصلا اسم هنرستان اومد بابام قاطی شد اوضاع اونجایی بد شد که شانس گندم ازمون تیزهوشان قبول شدم درصورتی که اصلا درسخون نبودم. مطمئنم هیچکس اندازه من این اتفاق بد شانسی نمی‌دونه

هنر توی ایران اینده ای نداره بشین درستو بخون

منم متل تو بودم

عشقم این بود برم هنرستان  تیزهوشانم بودن 

ولی میگفتن نه هنر فایده نداره

الان واقعا خداروشکر میکنم ک نزاشتن برم وگرنه اینده ام زمین تا اسمون فرق داشت با الانم

داری توی ایران زندگی میکنی

نه توی اروپا ک هرکسی با هنر و استعدادش موفق شه

منطقی تصمیم بگیر

لجبازی هم نکن

چندسال دیگ حسرت الانتو میخوری

بین طراحی دوخت و کامپیوتر مردد بودم اصلا اسم هنرستان اومد بابام قاطی شد اوضاع اونجایی بد شد که شانس ...

عمرتو تلف نکن

بشین بخون درستو

اگه امکان مهاجرت نداری که خدا دوستت داشته اومدی نظری

به هرحال تا اینجا اومدی

تیزهوشانم الکی قبول نمیشن که

لیاقتشو داشتی

بشین بخون آیندتو ستاره دار کن. حیفه