2777
2789

شیطون پر حرف کنجکاو مهربون خوبی بیش از حد به دیگران

از تاریکی میترسی ولی کلا شجاع هستی اهل ریسک هستی اجتماعی هستی 

شوخ طبع بعضی وقتا میخندی ولی غم داری

احساس میکنم بهاری باشی نمیدونم اینو ولی من بیشتر به سوالای خوب جواب میدم ن چرا وپرت ک چند سالمه اسمم چیه چه ماهی هستم 

اگه راضی بودی خیلییییییییییی دلم شکسته برام دعا کن

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
شیطون پر حرف کنجکاو مهربون خوبی بیش از حد به دیگران از تاریکی میترسی ولی کلا شجاع هستی اهل ریسک هستی ...

عالی بیشترشون درست بود اما پاییزی هستم و زیاد اجتماعی نیستم یعنی تازه شدم 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی بیشترشون درست بود اما پاییزی هستم و زیاد اجتماعی نیستم یعنی تازه شدم 😅

اذری هستی؟؟؟؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
ویژگیای منم میگی

بله عزیزم تو هم انگار آدم استرسی هستی و غم داری بغض داری بی خوابی داری اعتماد.به نفس نداری ساده هستی بع یکی زود اعتماد میکنی از یکی ضربه خوردی ک فکرشم نمیکردی به پرنده ها علاقه داری هنری هستی روشن فکری یکی هم کراش داره روی شما غریبه هستش به یکی فکر میکنی مدیریت داری 

بله عزیزم تو هم انگار آدم استرسی هستی و غم داری بغض داری بی خوابی داری اعتماد.به نفس نداری ساده هستی ...

وای خیلیییی درسته دمتون گرم ❤️😂

میتونید بگید چند وقت دیگ وارد رابطه میشم

عزیز برا من چی حس میکنی؟😅m کی میاد جلو و حسشو بهم میگه؟حضوری میاد یا پیام

عزیزم تو ام کنجکاوی زیبا خودت بیشتر چکش میکنی منتظری انظار میکشی بعضی وقتا میخوای قید همه چیو بزنی و

بری یه جای دور 

خیلی فکر میکنی محبت میکنی ولی دستت نمک نداره اونم بهت حس داره اول پیام میده بعد حضوری با هم وعده میزارید در ضمن یه مشکل مالی داره دنبال وامه ولی تو بیشتر بهش نظر و کراش داری اون مغروره 

وای خیلیییی درسته دمتون گرم ❤️😂میتونید بگید چند وقت دیگ وارد رابطه میشم

عزیزم 3 وعده دیگه بیشتر بعد از عید پررنگ تر افتاده اما قبل عید یه حرفی میزنید ولی اول خجالت می‌کشید بعدش کم کم یختون آب میشه و بعد از عید رابطتون پررنگ میشه 

عزیزم 3 وعده دیگه بیشتر بعد از عید پررنگ تر افتاده اما قبل عید یه حرفی میزنید ولی اول خجالت می‌کشید ...

عزیزم میشه بگی به نظرت آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ عاشق هم میشیم؟

عزیزم تو ام کنجکاوی زیبا خودت بیشتر چکش میکنی منتظری انظار میکشی بعضی وقتا میخوای قید همه چیو بزنی و ...

اره مطمئن نیستم قبول کردنش کار درستیه یا نه،میشه روش حساب باز کرد یانه،ولی چند ماهه که متوجم از من خوشش میاد و داره تلاششو میکنه ولی هنوزم دودلم که بهش فرصت بدم یانه

برام چی میبینی در این مورد کار درستیه؟

عزیزم 3 وعده دیگه بیشتر بعد از عید پررنگ تر افتاده اما قبل عید یه حرفی میزنید ولی اول خجالت می‌کشید ...

عزیزم لطفا مال منم جواب بده 

فیزیو قبول میشم؟

این خاستگارم رو میخوام رد کنم تصمیم درسته؟

شوهرم چه مدل آدمی میشه راجب آیندم چی حس میکنی

فقط کاش همین جا تمام شود همه چیز.                         همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید.