2777
2789
عنوان

الگوی آماده

181 بازدید | 15 پست

سلام خانم های گل ،

انواع الگوهای آماده بدون پرو گیری

متدهای ترک،ایتالیایی،متریک

سایز بندی،وپک کامل

الگوی بالاتنه ،

الگوی کودک

الگوی شلوار

الگوی آستین های به روز 

الگوی انواع کت ها

انواع جلیغه

الگوی مادر

در خدمت تون هستم 

شیک ترین و مناسب ترین سیسمونی برای ناز گل ها ی شما،باقیمت های باور نکردنی                         NiNiNaz139@

درضمن هر مدلی مد نظرتون بود بفرستید تا مطابق با سایز تون طراحی کنم

درضمن فارق تحصیل رشته طراحی لباس هستم 

شیک ترین و مناسب ترین سیسمونی برای ناز گل ها ی شما،باقیمت های باور نکردنی                         NiNiNaz139@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام چه جوری الگو سایز خودمون؟

بله عزیزم ،الگوی سایزتون

هرچی مد نظرتون باشه

قیمت چند؟

قابل نداره عزیزم الگوی پک ترک ومتریک پک سایز 38تا46،قیمت پک 400

تکی هرسایزی100

الگوی ایتالیایی پک 38تا46قیمت600

تکی150

باتمام لق گیری ها آماده پرو

پک بچگانه 400سایز 25تا60

ببخشید چه جوری من کلاس خیاطی میزم خیلی سخت الگو کشی اخرمیادمرب کشیدیم دامن تنگ شد

اگه سایزتون نرمال باشه که روی سایز بندی براتون آماده میکنم،اگه نه اندازه‌ای خودتون تضمینی 

لیست قیمت میذارید لطفا و اینکه مولاژ هم دارید ؟

لیست دادم مولاژ حجمی هست

سایزم ۴۶ تا ۴۸ دارین؟ یعنی فقط الگو رو میزارم رو پارچه کوک میزنم ؟

هر سایزی بخواهید تا 54موجوده

بله آماده انتقال  روی پارچه برش میزنید

بعد ثروت پارچه نمی‌خواد از اون کاغذرنگی ها بندازیم ؟ با نخ کوک بدیم

نه احتیاج نیست اگه میتونید سنجاق بزنید وبذارید زیر چرخ اگه نه کوک بگیرید