2777
2789
عنوان

بنظرتون چی کار کنم

114 بازدید | 17 پست

من ۱۹ سالمه

از سیزده سالگی آشپزی کردم و نقریبا تمام کار ها رو بلد شدم

الانم که یعنی ۱۹ سالمه تمام کارهای خونه رو من میکنم چون مامانم سرکار میره و من برای دانشگاه رفتنم یسری مشکل پیش اومد

زیادهم  بیرون نمیرم و اغلب تو خونم

همه فامیل هم میدونن که تمام کارهای خونه با منه و اینجوری سو استفاده میکنن

چند روز پشت سر هم خالم گفت بیا کمکم کارهای خونه تکونیشو انجام بدیم منم رفتم

و چند روز بعد  نوه اش که یک سال از من کوچیک تره از شهذستان اومد  گفت بیا پیشم رفتم پییشش بعد  خالم به من گفت پاشو آب بزار واسه چایی منم بخاطر رعایت احترام چیزی نگفتم و پاشدم 

اما همچنان داشت بهم دستور میداد نوه اش هم نشسته خب منم بهم برخورد 

من فکر میکنم نحوه رفتار خودم اشتباست که باعث شده اینجوری باهام رفتار کنه 

آخه من خواستم احترامشو نگه دارم اما انگار راست میگن خوبی که از حد بگذره تهش داستانه

نه تنها اینجا بلکه هر جایی میرم من باید پاشم کار کنم انگار معروف شدم به کوزت بودن

اما همچنان با این بهونه که دلم نمیخواد ازم ناراحت بشن خودمو اذیت میکنم

من چه جوری باید با اینا رفتار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه که متوجه شدی دارن ازت سواستفاده میکنن 

ببین دیگران چطور هستن تو جمع؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
خیلی خوبه که متوجه شدی دارن ازت سواستفاده میکنن ببین دیگران چطور هستن تو جمع؟

اره باورت نمیشه وقتی میرم خونه داییم زندایم خودشو میزنه به کمر درد من باید کاراشو کنم🤣💔💔

وقتی دیگه کمک ندی دوبار سه بار ناراحت میشن توام بگو کمر درد هستم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیزم از این به بعد گفتن بیا کمک بگو شرمنده نمیتونم سرم شلوغه اونا فکر کردن وظیفتع این کارو کنی

وایی این خالم انقد پروعه من میگم کار دارم نمیتونم میگه چی کار داری 

دقیق میپرسه

منم که کم میارم دیگه تو صحبت😂🥲🥲

وقتی دیگه کمک ندی دوبار سه بار ناراحت میشن توام بگو کمر درد هستم

اره واقعا منم باید همین کارو کنم فوقش چپد بار ناراحت بشن بعدش دیگه نمیگن 

واقعا اگه میخوایم بهمون احترام بذارن اول باید از خودمون شروع کنیم

خودتو بزن به تنبلی

هر وقتم گفتن هی بپیچونشون دیگه حد خودشونو نگه میدارن

اگر خوششون نیومد و ناراحت شدن هم به درک، الانش چه سودی برات دارن که بعدا نخوان داشته باشن

فقط دارن ازت استفاده میکنن وگرنه هیچ سودی به تو نمیرسونن که از قهر و ناراحتیشون بخوای نگران شی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊