2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین بچه ها خیلی نگرانم🥺

122 بازدید | 27 پست

برادرم ۶ سالشه 

با وجود مصرف آنتی بیوتیک بازم تب داره

دوز بالا آنتی بیوتیک مصرف میکنه ولیی بازم تبش قط نمیشه

امروز آزمایش خونم داده اوکی بوده 

دو سه روزه مدام پروفن میخوره

تجربه ای دارید؟؟😢😢😢

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویروس جدید تب ۵ روز تب مدوام و شدید داره ، بعد هم دو روز تب ضعیف داره، نزدیک دو هفته هم سرفه شدیدو خ ...

وای راست میگی 😭

دکتر انقد ترسوندموون میگن باید بستری بشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نگران نباشین درست میشه فقط تب رو کنترل کنین با دارو‌ . ویروسه

خدا خیرتون بده جواب دادید😭😢

انقد نگرانم حالم بده

آموکسی کلاو 643 میگیره ؟

نه بابا سیپروفلوکساسین ۵۰۰ دکترش بهش داده

بهتره بستری بشه واسه خودتون هم سخته تب راحتتر کنترل میشه و آنتی بیوتیک تزریقی میگیره

اره گفته اگه تا فردا بهتر نشد ببریمش

درکتون می کنم فکر آدم هزار جا میره پسر منم کلاس اولی ، دو هفته مدرسه نرفت ،سه روز مداوم سرم گرفت، آب ...

اصن خیلیی بده باورت میشه انقد استرس دارم قلبم داره تو دهنم میزنه 😢

اینم خوبه ، یه دکتر اینو داد بعد که بردیم فوق تخصص عفونی اونو گفت قطع کن و آموکسی‌ کلاو شروع کرد

باز مامانم بهتر میدونه ولی فک کنم یه دوره هم آموکسی کلاو خورده 

عزیزم بنظر شما آزمایش خون و عکس ریه هاش اوکی بوده 

ولی بازم تب داره دلیل تبش چی میتونه باشه😢