دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب شطرنج هم سخته به شرطی که سخت براش وقت بذاری بری مسابقات جهانی
موفق باشی
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
دوره های آرایشگری و پوست رو برو. یادمیگیری امتحان میدی مدرک میگیری. هم روحیه ات خوب میشه هم کار یاد میگیری برای روز مبادا. دوره های آشپزی و شیرینی هم خوبن.
اگه ورزشی مدنظرته به نظرم هنرهای رزمی هم خوبه میتونه کاربردی باشه اگه اشتباه نکنم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
استعدادش رو دارم ولی خبنمیدونم ورزش بهتره یا شطرنجنظر شما چیه
اگه بالای ۱۶ سال هستی واقعا ورزش برات کار خاصی نمیکنه و به جایی نمیرسی مگراینکه صرفا واسه علاقه کار کنی.
ولی اگر که هدفت پیشرفت هست شطرنج خوبه
شطرنج ممکنه اگه براش تلاس زیادی کنی به جایی برسی
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا