چیش خوبه اخه؟کسی که تو سن کم ازدواج بکنه جوونبش میره واسه بچه بزرگ کردن و خونه داری تو جوونی فرسوده میشی هرچقدم شوهرت خوب باشه تازه اونایی که شوهرشون بدهم هست دیگه ته بدشانسین ادم تا سن مناسب مجرد بمونه میتونه بره سرکار بره دانشگاه درس بخونه بره خوابگاه بک شهر دیگه دوستی با ادمای متفاوت چقدر تجربه کسب میکنی من که از ازدواج توسن کم خیلی ناراضیم با اینکه زندگیمم انچنان بد نیست و همش به طلاق فکر میکنم ولی خب واسه جوونی کردن دیر شده دیگه پیر شدم رفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استدلالشون هم اینه که ممکنه یه دختر ۱۵ ساله از یک ۳۰ ساله بهتر بفهمه!!!!
کودک همسری خودش اشتباهه و این استدلال اشتباه تر، تجربه هم که کلا کشکه از نظر این افراد
خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
عزیزم اونقدر تو این دنیا و زندگی چیزای ناعادلانه هست که اگر به اندازه کل عمر این کره خاکی هم اسم ببری بازم وقت کم میاری و بدتر از اون هم اینه که تمام این بی عدالتی ها از زن بگیر تا مرد عده ای که کم هم نیستن طرفدار دارن.
هرچقدر هم بگی این کار اشتباهه غلطه اصلا و ابدا حاضر به قبول اشتباه و خطا نیستن. همین دیگه بعد از اینهمه آدم نباید چیزی براش تعجب آور باشه
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
بعضیا تو سایت میگن ۱۹سالته ازدواج کن سنت بالا بره خواستگار نیست بعضیا هم میگن سن بالا ازدواج کن
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.