2777
2789
عنوان

چرا از ازدواج تو سن کم دفاع مبکنن

273 بازدید | 35 پست

چیش خوبه اخه؟کسی که تو سن کم ازدواج بکنه جوونبش میره واسه بچه بزرگ کردن و خونه داری تو جوونی فرسوده میشی هرچقدم شوهرت خوب باشه تازه اونایی که شوهرشون بدهم هست دیگه ته بدشانسین ادم تا سن مناسب مجرد بمونه میتونه بره سرکار بره دانشگاه درس بخونه بره خوابگاه بک شهر دیگه دوستی با ادمای متفاوت چقدر تجربه کسب میکنی من که از ازدواج توسن کم خیلی ناراضیم با اینکه زندگیمم انچنان بد نیست و همش به طلاق فکر میکنم ولی خب واسه جوونی کردن دیر شده دیگه پیر شدم رفت

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگه تو سن کم ازدواج کنیم دیگه بزرگ که شدیم دغدغه ازدواج نداریم

مثل من که الان ۲۷ سالمه تو حسرت یه ازدواج موندم چقد افسوس اونایی رو میخورم که تو سن کم ازدواج کردن

اونایی که تو سن کم ازدواج میکنن زود بجه دار میشن چقد خوبه

اینجوری چقد دوس دارم ولی نشد که بشه واسه خودم

استدلالشون هم اینه که ممکنه یه دختر ۱۵ ساله از یک ۳۰ ساله بهتر بفهمه!!!! 

کودک همسری خودش اشتباهه و این استدلال اشتباه تر، تجربه هم که کلا کشکه از نظر این افراد

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من 15 سالم بود ازدواج کردم اونم اجباری دوستان تمام وجودم پر از کینه است الان 18 سالمه دارم جدا میشم ...

حیف جوونیت بازم خوبه زود خلاص شدی نزاشتی سنت بره بالا

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اونقدر تو این دنیا و زندگی چیزای ناعادلانه هست که اگر به اندازه کل عمر این کره خاکی هم اسم ببری بازم وقت کم میاری و بدتر از اون هم اینه که تمام این بی عدالتی ها از زن بگیر تا مرد عده ای که کم هم نیستن طرفدار دارن.

هرچقدر هم بگی این کار اشتباهه غلطه اصلا و ابدا حاضر به قبول اشتباه و خطا نیستن. همین دیگه بعد از اینهمه آدم نباید چیزی براش تعجب آور باشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تو سن بالا شوهر نیست

بعضیا تو سایت میگن ۱۹سالته ازدواج کن سنت بالا بره خواستگار نیست بعضیا هم میگن سن بالا ازدواج کن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چون بدبختن میخوان این یکی هارم بدبخت کنن

چون طعم مستقلی رو نچشیدن

طعم اقا بالاسر نداشتن رو نچشیدن

طعم موفقیت فردی رو نچشیدن

طعم خوشگذرونی های دخترانه و دانشگاه رو نچشیدن

کمبود محبت رو میخوان با شوهر پر کنن

از خونه پدر فراری هستن

چون زن رو ضعیفه میدونن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن