2777
2789
عنوان

چرا از ازدواج تو سن کم دفاع مبکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 35 پست
راننده شرکتمون هم به زور دختر ۱۶ ساله اش رو شوهر داد نزاشت درس بخونه. دختره خیلی بااستعداد بود به زو ...

چقد مثه من بوده طفلی شوهر منم معتاده و زود بچه دار شدیم تقریبا زوری بود ولی اگه مقاومت میکردم بیخیال میشدم خریت کردم موافقت کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راننده شرکتمون هم به زور دختر ۱۶ ساله اش رو شوهر داد نزاشت درس بخونه. دختره خیلی بااستعداد بود به زو ...

اره متاسفانه بعضی دخترا خیلی حیف میشن خواهر خودم تو دانشگاه تبریز درس میخوند تو دانشگاهشون با یک پسر لات ازدواج کرد چون عاشقش بود تهشم برای عروسی براش سرویس بدل خریدن و پسره بعد دو سال با چند تا دختر بهش خیانت کرد از هم طلاق گرفتن یه پسره هم میخواستش یه ماشین شورلت داشت به باقلوا فروشی بزرگ تو بالاشهر تبریز داشت چند تا مغازه و خونه داشت فقط چون مادرش گفته بود باید عروسم چادر سر کنه این پسر خوب رو ول کرد رفت زن اون پسر لات شد تعشم اونطوری بهش خیانت شد