من تو شیر دهی گرفتم بچه هامم مثل کوچولوی شما خیلی شیر میخورد باید خیلی به خودت برسی مایعات فراوان بخوری شب ها و غذای های مقوی و اگر احساس کردی داره آسیب میرسونه به بچه دیگه نگیر مثلاً یه روز درمیونش بکن
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تو شیر دهی گرفتم بچه هامم مثل کوچولوی شما خیلی شیر میخورد باید خیلی به خودت برسی مایعات فراوان بخ ...
قرص آهن و مولتی ویتامین هم مصرف بکن حتما .و اینکه سعی بکن در طول روز با غذا و میوه مثلاً موز و این ها سیرش بکنی .چون واقعا بچه ها یه وقتایی تفننی سراغ شیر میان اون وقت هایی که لازم داره بهش بده
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من فقط دوماه شیر دادم، یادمه همینکه بچه شیر می خورد بلافاصله به شدت تشنه می شدم، نمی تونم تصور کنم در اون حالت روزه باشم. اگه بخوای بگیری مایعات زیادی به بدنت برسون برا سحری هم تخم ریحون یا تخم شربتی تو آب آماده کن بخوری، خیار و لیمو هم خیلی خوبن، به مسواک خمیر دندون خیییلی کمی بزن خمیر دندون خشک و تشنه می کنه، غذا هم مقوی بخور به خصوص فسنجون خوب سیر نگه می داره