2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتعیین جنیست رفتی کی گرفتی جدیدن دکترچیامیگه میشه بیشترتوضیح بدی

همین ماه انجام دادم

با ماه قبل

مشکل داریم ما جفتمون

بخاطر تعیین جنسیت نرفتیم اصلا

همسرم مشکل اسپرم داره خودم اندومتریوز

باید ای وی اف کنیم با ای یو ای نشدیم 

یه سری دارو بهت میده دکتر استفاده میکنی بعدش روز تخمک گذاریت میگه بری بیمارستان 

اسپرمو از همسرت نیگیرن شستشو میدن بهت تزریق میکنن توی حفره رحم همین

مث اقدام طبیعی میمونه یکم قوی ترش

اگرمشکل ذارید انجام تدید فایذه نداره ای وی اف کنیم یهو 

همین ماه انجام دادمبا ماه قبلمشکل داریم ما جفتمونبخاطر تعیین جنسیت نرفتیم اصلاهمسرم مشکل اسپرم داره ...

نه قربونت بشم براتعین جنسیت میخام برم انشالاک ی دوقلوخدابت بده اجی میگم چقدوقتتومیگیره دردداره ادم میترس چطوریه

نه قربونت بشم براتعین جنسیت میخام برم انشالاک ی دوقلوخدابت بده اجی میگم چقدوقتتومیگیره دردداره ادم م ...

دو سه ساعت الافی داره نه درد نداره 

مث معاینه زنان میمونه اسپکلوم میکنن داخلت تزریق میکنن پنج دقیقه طول میکشه بعدش درمیارن نیم ساعت میخابی بعد میگن برو

خانماکسی رفته براتعین جنیست چطوربوده یکم اطلاعات میخام اگ کسی رفته میشه بیادبگه چطوربوده

نعیین جنسیت ای یو ای خیلی بالا نیستا 

۵۰ درصد احتمالش هست ک اون جنسیتی ک میخای بشه حواست باشه 

دو سه ساعت الافی داره نه درد نداره مث معاینه زنان میمونه اسپکلوم میکنن داخلت تزریق میکنن پنج دقیقه ط ...

خداخیرت بده اجی انشالاحاجت روابشی انشالاتاتولدامام حسین حضرت عباس خدایه دوقلوبزارتودامنت ببریشون کربلااجی براتعیین جنیست هم همین هزینس تاحالااطرافیانت رفتن جواب گرفتن

خداخیرت بده اجی انشالاحاجت روابشی انشالاتاتولدامام حسین حضرت عباس خدایه دوقلوبزارتودامنت ببریشون کرب ...

برای تعیین جنسیت شاید یه میلیون بیشتر باشه 

۹ میلیون فک کنم

من از اطرافیانم نشنیدم چیزی راجع به این موضوعات

برای تعیین جنسیت شاید یه میلیون بیشتر باشه ۹ میلیون فک کنممن از اطرافیانم نشنیدم چیزی راجع به این مو ...

اجی خداخیرت بده قربونت ک جواب دادی انشالاکارت بی جواب نمیونه خدادلتوشادکن🫂

والا خودشون میگن داشتن میگفتن برای تعیین جنسیت ۵۰ درصد اجتمالی هست نمیگفتن صد در صد از دکتر بپرس خب ...

حالاک نمیخام برم گفتم یکم اطلاعات بگیرم ببینم کسی رفته چطوربوده چیابهشون گفتن اینا