2777
2789
کدوم شهری ؟حالا باید ای وی اف کنی؟؟عزیزم من یکی از اشناهامون مشکل تورو داشت با ای وی اف هم نگرفت به ...

یکی رومیشناسم بنده خداشوهرش مشکل داره اونم سالهاس ک منتظره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپرم ضعیف

عزیزم اخه حل شدنیه!

هزار تا شش ماهه امپول میزنه دارو میخوره 

یکم درصدش بهتر از اول شده اما خب از نظر دکتر زنان هنوز خیلی خوب نشده ضعیفه باز

فک کردی دکتر نرفتیم همسرم تجت نظر دکتر اورلوژیه دگ 

جه بدونم مرده شور جرا درست نمیشه 

عزیزم اخه حل شدنیه!هزار تا شش ماهه امپول میزنه دارو میخوره یکم درصدش بهتر از اول شده اما خب از نظر د ...

درست میشه عزیزم .انشاا دامنت سبز بشه 

قرص لترازول دکتر بهت داد؟؟یا خودت فولیکول غالب داشتی

شما میکی اول دنبال حلش باش دنبالش هستیم داره همینطور دارو میخوره دگ

من واسه خودت میگم عزیزم دکترا الکی تجویز میکنن ای یو ای و ای وی اف 

فوق العاده هرینه سنگین داره بعدم هیجی به عیچی

عزیزم اخه حل شدنیه!هزار تا شش ماهه امپول میزنه دارو میخوره یکم درصدش بهتر از اول شده اما خب از نظر د ...

دکتراصفهان رفتی ببین عزیزیه بنده خدایی بودمرده مشکل داشت بهتربگم اصلااسپرم نداشت هزارماشالاالان بچه داره

من واسه خودت میگم عزیزم دکترا الکی تجویز میکنن ای یو ای و ای وی اف فوق العاده هرینه سنگین داره بعدم ...

عزیزمگه ای یواف این نیس ک بچه رودرست میکنن میزارن تورحم مادرمگه همین نیس

دکتراصفهان رفتی ببین عزیزیه بنده خدایی بودمرده مشکل داشت بهتربگم اصلااسپرم نداشت هزارماشالاالان بچه ...

منم دکترم اصفهانه .شنیدم کلانتر خیلی اوکیه ولی دیر نوبت میده

منم دکترم اصفهانه .شنیدم کلانتر خیلی اوکیه ولی دیر نوبت میده

انشالاک بتونی بری میگم بنده خدااصلانداشت هیچی میگفتن مرده ازبچگی مشکل داشت اینم خونوادش میدونستن ولی الان خدابش بچه داده دلم روشنه برات خواهربخدا