2777
2789

پارسال دخترم ده ماهه بود منو ورداشت برد یک ماهه که شوهرم بیاد دنبالم شوهرمم قهر کرد نیومد سه ماه تو خونه مادرم اینا اذیت شدم خونه آپارتمانی کوچیک بود مادر بزرگمم همونجا بود همش بهم تیکه مینداخت چرا شوهرت نمیاد دنبالت 

منم تنها نمیتونستم بیام خونمون چون خیلی دوره ۱۹ ساعت راهه با بچه کوچیک اخرش بعد سه ماه  مادرم منو برداشت برد خونه شوهرم 

باز این دفعه میگه میام میبرمت هر چی بهونه میکنم میگه نه شوهرمم میدونم دلش نمیخادا به مامانم میگه بیا ببرش خیلی ناراحت شدم حتی یه ذره ارزش ندارم بگه نرو 

خیلی ناراحت شدم این وسط هی منو مثله توپ میندارن این ور اونور 

خانوما چطور به مادرم بگم بفهمه من نمیخام انقور طولانم برم اذیت میشم بخدا یه داداش کوچیک دارم همش دخترمو اذیت میکنه میزنتش😭💔

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه شوهرتو ول کنی بری پیش مامانت😳

من یه ساعتم شوهرمو نمیزارم تنها باشه ناسلامتی متاهلی

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بابت چی میاد میبردت؟ بگو مامان هر وقت فرصت پیش بیاد با شوهرم میایم، با شوهرت برو و با شوهرت برگرد خونه ت مگه چند سالته اختیار خودتو نداری؟ 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

مگه قراره خود ب خود بفهمن خب بگو دیگه 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

عزیزم مگه شما بچه 5 ساله ای که بیاد بغلت کنه ببره؟؟؟ اصلا چرا میری؟ مادرت دلش واست تنگ میشه بیاد تو خونه تو هرچقدر دوس داره بمونه، توهم برو ولی باشوهرت ارزش خودتو شوهرتو نیار پایین برای چی میری جایی که هم خودت اذیت میشی هم دخترتو میزنن هم شوهرتو تنها میزاری؟ این کارا عاقبت نداره ها خواهرم از من بشنو شوهرتو تنها نذار