با جاری قهرم ازش متنفرم اگر جایی دعوت بشم که اونم هست بنظرتون برم یا نه یک وقتایی که مجبورم میرم و اصلا آدم حسابش نمیکنم ولی بازم بدم میاد جایی که اون باشه برم نظرتون چیه برم بازم یا نه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دست از کودکی برداریدمجالس رو برید سلام کنید و محترم رفتار کنید و دیگه هیچ ارتباطی نداشته باشید
بخدا من اصلا با جاریام هیچ مشکلی نداشتم ولی از بس تو نی نی سایت بر ضد جاریا خودندم دیگه ازشون خوشم نمیاد ... تو رو خدا بس کنید آخه خودتونم جاری هستین دیگه
گفتم که لبت گفت لبم آب حیات گفتم دهنت گفت زهی حب نبات گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا شادی همه لطیفه گویان صلوات
بخدا من اصلا با جاریام هیچ مشکلی نداشتم ولی از بس تو نی نی سایت بر ضد جاریا خودندم دیگه ازشون خوشم ن ...
چه ربطی داره عزیزم خداروشکر که جاریات آدمای سمی نیستن چرا باید تحت تاثیر حرف بقیه قرار بگیری من به بقیه کار ندارم اما خودم بعد خیلی گذشت دارم میزارمش کنار برای همیشه آدم سمی درست نمیشه