2777
2789
عنوان

قهر با جاری و مهمونی دعوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 48 پست
وای خدا کنه پدرشوهرم. زنده باشه و نمیره چون من اصلا نمیتونم و آمادگی اون مراسمارو ندارمالان تپش قلب ...

خدا عمر باعزت بده

بخاطر جاری؟ یا خودشو دوس داری؟؟

من از الان هول برم داشته مادر شوهرم فوت نکنه برم باز اینا رو ببینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم در مواقع عادی اگر ببینم چایی دارن طلا پخش میکنن اونم باشه از خیر طلا هم می‌گذرمولی یک جایی ...

زشته برو چکار به جاری داری .والا من تو ی مهمونی رفتم هم با مادر شوهرم قهرم بودم هم جاریم .ولی رفتم بخاطر شوهرم 

جیش تو این زندگی😒
زشته برو چکار به جاری داری .والا من تو ی مهمونی رفتم هم با مادر شوهرم قهرم بودم هم جاریم .ولی رفتم ب ...

میدونی مشکل اینه ماره هفت خطه جلو دیگران که میشه یک‌جور رفتار میکنه که همه بگن این خوبه کینه نداره ولی منو بگن کینه ای و...

میدونی مشکل اینه ماره هفت خطه جلو دیگران که میشه یک‌جور رفتار میکنه که همه بگن این خوبه کینه نداره و ...

یکی از دلایلی که حتما باید بری همینه که گفتی .نری تو بده میشی اونم ذوق مرگ 

جیش تو این زندگی😒
یکی از دلایلی که حتما باید بری همینه که گفتی .نری تو بده میشی اونم ذوق مرگ

خب فقط من نمیتونم مثل اون هزار رنگ باشم بخاطر جلب رضایت دیگران و بده کردن کسی ، بشم یک آدم دیگه 

حالا با این تفاسیر من برم و خودم باشم و برام مهم نباشه دیگران چقد پشت سرم بگن کینه داره فلانی که خوب تا میکنه این بی محلی میکنه 

یا کلا نرم 

نمیتونم مثل اون نقش بازی کنم متاسفانه دیگران یا نمیفهمن یا می‌فهمن خودشون میزنن به اون راه که این نقش بازی میکنه