2777
2789
عنوان

قهر با جاری و مهمونی دعوت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 48 پست
اسی من بودم نمیرفتم جایی که اون باشه کلاهمم بیفته اونور نمیرم بردارمشحالا اگه جاری شما مثل من نیس شم ...

منم همینم در مواقع عادی اگر ببینم چایی دارن طلا پخش میکنن اونم باشه از خیر طلا هم می‌گذرم

ولی یک جایی دعوتی پیش میاد همه دعوتن ما هم هستیم اگر نرم بنظرت زشت نیس؟ وجه بدی نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم در مواقع عادی اگر ببینم چایی دارن طلا پخش میکنن اونم باشه از خیر طلا هم می‌گذرمولی یک جایی ...

نمیدونم والا 

من باشم بهونه ای چیزی میارم

میزان تنفر متفاوته 

من شدیدا ازش متنفرم میبینمش حالم بد میشه

نمیدونم والا من باشم بهونه ای چیزی میارممیزان تنفر متفاوته من شدیدا ازش متنفرم میبینمش حالم بد میشه

شوهرم میگه خونه اون که دعوت نیستی خونه فلانی با صاحبخونه که قهر نیستی اگر نری بی احترامی به صاحبخونه هست 

منم بهش میگم خب برم به اون مخل ندم هم بی احترامی به صاحب خونه میشه مگه نه

خب ببین مثلا جاری من منو هفت فرسخی ببینه یه حرفی در میاره یا الکی حرف میذاره زبونم !واقعا باید ازش د ...

اگه توی مجالسی که ایشون هست نرید شما آدم بده میشید 

ولی اگه برید و ازشون دوری کنید و جلوی بقیه محترم رفتار کنید ایشون نمیتونه دور برداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من باشم میذ م 

نگه خونه نشینش کردم

خواهر شوهرم ی بار با داداش حرف ش شد

سراینکه چرا تو مراسم نشستن پیش فامیل پشت ما حرف زدن 

همسرم گفت دوست و دشمن حالیتون نیس. بشینید خونه تو حرف بزنید نه تو جمع اونا

خلاصه خواهر شوهر بزرگم گفت تصمیم گرفتیم دیگه زنت مجلس نیاد بشینه خونه خونه فامیل م نیاد ،😂😂😂

گفتم برو بابا هر جا من بودم شما نیاید 

مامانم به مادرشوهرم گفت زرنگ باش هر جا رفتی عروستو ببر اگه نمیتونی دامادم و ببرم 

دیگه همه جا میرم . منو میبنن   کز میشن، منم که باهمه فامیل جور... بگو و بخند 

اصلا لازم نیست گذشت کنید فقط خیلی رسمی باشید باهاشون نه اینکه تابلو قهر باشید

الان در مرحله ای هستیم که تابلو قهریم و همه میدونن 

اون هرجا خودش پخش میکنه ولی من فقط جاهایی که مجبور باشم دعوتم میرم 

باز نظرت چیه؟

اگه توی مجالسی که ایشون هست نرید شما آدم بده میشید ولی اگه برید و ازشون دوری کنید و جلوی بقیه محترم ...

ختم پدر شوهرم مجبور بودم تحملش کنم

ازش دوری کنم و حرمت مجلس و متوفی و مهمونا رو نگه دارم

ولی تهش بازم هزاران تهمت زد و حرف دراورد که شما ندیدین من دیدم فلانی چکار کرده

ختم پدر شوهرم مجبور بودم تحملش کنمازش دوری کنم و حرمت مجلس و متوفی و مهمونا رو نگه دارمولی تهش بازم ...

وای خدا کنه پدرشوهرم. زنده باشه و نمیره چون من اصلا نمیتونم و آمادگی اون مراسمارو ندارم

الان تپش قلب گرفتم

منم همینم در مواقع عادی اگر ببینم چایی دارن طلا پخش میکنن اونم باشه از خیر طلا هم می‌گذرمولی یک جایی ...

چرا نباید بری اتفاقا اینجوری بنفع اون میشه و شما در نظر دیگران حقیر می‌شید برید و در حد سلام کردن فقط دیگه کم محلی کنید