سلام دخترا ،کسی در مورد دراپ شیپینگ اطلاعاتی داره؟از این سبک هاش که با فروشگاه های خارجی مثل چین همکاری میکنی،شاهین نیشابوری اولین دراپ شیپیر ایران بوده انگار به گفته خودش،من میخوام شروع کنم این کارو، میخواستم از تجربه تون استفاده کنم
سلام کار خوبیه به شرطی که اصولش رو بدونی و قسمت مهمش حساب بانکیه اگر کسی رو داری خارج از کشور که خیلی خوبه اما اگه میخوای از طریق حسابهای واسطه پولت رو بگیری حواست رو باید جمع کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این شرکت ها همون کار واسطه رو میکنن لازم نیست شما حساب ارزی داشته باشی درصد خودشون رو برمیدارن
کاری که ما باید بکنیم دقیقا چجوریه،مثلا ما یه پیج و یا یه سایت میزنیم و اون محصول که رو تویِ صفحه ی خودمون تبلیغ میکنیم؟ و اون شرکت کارایِ پست و ارسال اش رو انجام میده؟ینی لازم نیست ما سرمایه ای داشته باشبم؟
این شرکت ها همون کار واسطه رو میکنن لازم نیست شما حساب ارزی داشته باشی درصد خودشون رو برمیدارن
چون من یه آنلاین شاپ اکسسوری که به صورت دراپ شیپینگ با آنلاین شاپ های دیگه دیدم اینجوری کار میکرد،ایرانی بود ابن، کلِ محتوی و عکاسی و فیلم محصول رو خودش انجام میداد و در اختیارت میزاشت که توان تویِ صفحه ات بزاری
سلام از طریق اپلیکیشن میلی گلد ک تلویزیون تبلیغ میکنه میشه انلاین طلا خریدو فروش کرد باهر مقدار پولی ک دارید میشه پس انداز کرد و خیلی راحته اولش هم اگه کد دعوت بزنید بهتون ۵ میلی طلا هدیه میده نصب کنید باخیال راحت بدون ترس از دزدیده شدن طلا بخرید و این کد رو بزنید
سلام عزیزم. لازم نیست اصن خودتو درگیر خارج از کشور و کارهای ارزی و ایناش بکنی. یه سایت ایرانی هست میتونی جنساشو بفروشی و اونا از طرف تو واسه مشتریت ارسال میکنن. آدرسش هم سودش هم خیلی خوبه