2777
2789
عنوان

ترشحات همیشگی و زیاد

73 بازدید | 14 پست

سلام 

من تازگیا خیلی ترشحاتم زیاد شده ولی عادیه هم شکل و هم بو ولی قبلا اینجوری نبودم 

اذیتم می‌کنه همش حس لزجی بهم میده که هی مجبورم برم دستشویی چیکار کنمشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هورمونات بهم ریخته ولی درکل دلایل متعددی داره. دوستم بخاطر گرمیه زیاد ترشحات مثلا زیاد بود

جدی 

من تنبلی یه ساله تخمدان دارم ولی الان یه یک ماهیه اینجوری شدم

منم همیشه خیسم همیشه اصلا نمیتونم لباس زیر بپوشم .. ولی من خودم احتمالا از هورمونامه  چون شبا خوابم خوب نیست  چند ماهه نتونستم آزمایش هورمونی بدم چون دکتر می‌گفت برای آزمایش حتما باید هشت ساعت خواب عمیق و خوب داشته باشی 

خلاصه که مادرم میگه پزشک های قدیمی بهش میگفتن اگر ترشحاتت داره خارج میشه خیلی خوبه بزارید تخلیه بشه با دارو جلوشو نگیرید 

منم همیشه خیسم همیشه اصلا نمیتونم لباس زیر بپوشم .. ولی من خودم احتمالا از هورمونامه چون شبا خوابم ...

خواب واقعا تاثیر داره. لامصب پریودی رو هم کلی جابجا میکنه خواب و بی خوابی

استرس و هیجانات زیادم

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
خواب واقعا تاثیر داره. لامصب پریودی رو هم کلی جابجا میکنه خواب و بی خوابیاسترس و هیجانات زیادم

من اصلا در طول شب خواب عمیقی شاید یک ساعت تا دو ساعت باشه چقدر این ماه تلاش کردم برم آزمایش ولی اونشب اصلا خوابم نبرد زنگ زدم آزمایشگاه گفت خانم اصلا نیا فایده نداره 

خواب کافی و اینکه سه شب قبل از آزمایش هیچ قرص و دارویی نخوری که آزمایشات الکی نشون بده

من اصلا در طول شب خواب عمیقی شاید یک ساعت تا دو ساعت باشه چقدر این ماه تلاش کردم برم آزمایش ولی اونش ...

مشکل خوابت چیه 

بعد از پسر دومم که متولد شد من کلا خواب عمیق ندارم الان ده سالشه من هنوز درست نشدم اصلا شبا خوابم ن ...

گوشی و اینا ١ساعت به خوابت بذار کنار. 

چراغ های خونه رو کم کن

در طول روز پیاده روی برو تحرک داری؟ 

گوشی و اینا ١ساعت به خوابت بذار کنار. چراغ های خونه رو کم کندر طول روز پیاده روی برو تحرک داری؟

آره والا کلا انجام میدم یه مدت منیزیم مینداختمت سه روز اول خوب بود تا سه ساعت خوب می‌خوابیدم باز ساعت سه صبح بیدار میشم دیگه بین خواب و بیداری ام بعدش دوباره اثر نکرد