2777
2789
عنوان

کیا اینجا عمل کردن و بیهوشی داشتن

182 بازدید | 26 پست

من عمل دارم فردا خیلی میترسم میشه یکم دلداری بدین

و اینکه من رفتم شهربازی دو شب پیش اینقد جیغ زدم صدام گرفته بعد دکترمم گفته نباید سرما بخوری سرما نخوردم ولی صدام شدید گرفته چیکار کنم صدام باز شه تا فردا

روتارین ،به دانه ،نشاسته و بادوم درست کن بخور ،من بیهوش شدم‌چند بار ترس نداره ،برای سزارین سخت بود برام همراه درد بهوش اومدم ولی برای عمل بيني خیلی کیف میداد دوست نداشتم بیدار شم انقدر که انگار یه خواب خوب بود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتارین ،به دانه ،نشاسته و بادوم درست کن بخور ،من بیهوش شدم‌چند بار ترس نداره ،برای سزارین سخت بود ب ...

خیلی چرت و پرت گفتی بعد بیهوشی شنیدم خیلی چیزای الکی میگی

وسه عمل یا بی حسی یا بی هوشی هست که طبق تجربم از هردو بی هوشی خیلی بهتره اصلا هیچی حس نمیکنی انگاری ...

منم بیهوشی دارم اولین بارم هس

قبل عمل به چی فک کنم ک بعد عمل چرت نگم😂

من ۲ بار تاحالا عمل شدم با بیهوشی عمل بینی و پروتز سینه اصلااا استرس نداشته باش و ریلکس باش اب گرم ی ...

از عمل پر تز سینه راضی هستین چقد شد هزینه اش؟

اینکه ک میگن هر سال ی چیزی میزارن تو سینه درسته؟

منم بیهوشی دارم اولین بارم هسقبل عمل به چی فک کنم ک بعد عمل چرت نگم😂

منم از همین میترسم بعد عمل جلو شوهرم چیزای ک نباید نگم و بگم

ولی من عمل ترمیمی واژن میخام انجام بدم