2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ماست. و دوغ راحت تره خوردنش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ولی چرا آب شو‌نگرفتی خیلی راحت تره

کیدی لاکت که اب نداره

منظورت  نوشیدنی وان لایت هست ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
کیدی لاکت رو میگه نه او ار اس

مگه فرق داره دوتا باهم دوتاشون واسه اسهال کودکان نیس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کیدی لاکت که اب ندارهمنظورت نوشیدنی وان لایت هست ؟

اره همین الان عکس شو میفرستم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره همین الان عکس شو میفرستم

می دونم 

همون که سبز روشنه

اون برای جبران اب و املاح از دست رفته ست

کیدی لاکت باکتری مفید روده ست

فرق می کنه کلا با هم 

مگه فرق داره دوتا باهم دوتاشون واسه اسهال کودکان نیس

اره فرق داری یکیش پروبیوتیکه برای ترمیم فلور روده 

وان لایت یا همون ابی گفتی برای جبران اب از دست رفته بدت

همتا اسم خـودمه♥