2777
2789
عنوان

قدم بلنده میخوام بلند تر بشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست
خوشگلی به اندام متناسبه قد خیلی بلند بالای صدوهفتا یا ۱۷۵یه خانمو ازتناسب خارج میکنه دیگه ریپ نزن

حرفاتو برا خودت نگه دار ، وقتی نمیتونی بهش برسی حسودی نکن ، کوتوله

یه چیزی بگم ناراحت نشو 

من ۱۷۵ هستم 

به سختی شوهر قد بلندتر از خودم پیدا شد

برات سخت میشه ها

ولی خوشم میاد اینقدر خودتو دوست داری 

امیدوارم خوشبخت بشی 🤩🤩🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم ناراحت نشو من ۱۷۵ هستم به سختی شوهر قد بلندتر از خودم پیدا شدبرات سخت میشه هاولی خوشم می ...

قدت خیلی خوبه ، من ملاکم برای همسر متفاوته عزیزم من افراد با قد 175 به پایین رو ترجیح میدم نه قد بلند ... قربونت همچنین 

اوووو  اگه میدونستم  هفده سالته اصلا توتاپیکت نظر نمیدادم.....

من  قدم متوسط ونرمال صدوشصتوپنج   فک نکنم کوتوله محسوب شه  اگرم باشه  درهرصورت  دوسش دارم صرفانظرمو گفتم شمام هرطور هستی همینکه خودتودوس داری قطععا زیبایی..  تحمل نظر خلاف میلتم  داشته باش وگرنه اذیت میشی  در گل  ....کامنت قبلو درحالتی نوشتم که نمیدونستم هفده ساله ای  موفق باشی

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((