2777
2789
عنوان

قدم بلنده میخوام بلند تر بشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا جالب نیست اصلا پاها گنده میشه صورت بدفرم برااین قد

برعکس حرفاتون هم خوش اندامم هم تقریبا خوش قیافه و بیبی فیس و هیچ ربطی به قد نداره ، این حرفارو از کجاتون در میارید 

حالا من ۱۶۶ ام

اما یه زمان اننننقد بهم گفتن قدت بلنده و فلان و این حرفا...

کلی خجالت می‌کشیدم بابتش🥺💔

فقط بعضیا بلدن گننننند بزنن توی روحیه‌ی آدم😪

لایک کنید. حال می‌ده

حالا من ۱۶۶ اماما یه زمان اننننقد بهم گفتن قدت بلنده و فلان و این حرفا...کلی خجالت می‌کشیدم بابتش🥺� ...

عزیزم زیر 170 قد بلند محسوب نمیشه متاسفانه ، اما قد شما خوبه واقعا 

برعکس حرفاتون هم خوش اندامم هم تقریبا خوش قیافه و بیبی فیس و هیچ ربطی به قد نداره ، این حرفارو از کج ...

داره اتفاقا زندایی خودم  سرش تواسمونه  همین مشکلاتو داره  نمیشه که قد اینقد دراز پاکوچیک صورت ظریف بقیه اندامام متناسب قد رشدمیکنن دیگ...کلا براخانم نمیپسندم  قدخودمو دوس دارم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

داره اتفاقا زندایی خودم سرش تواسمونه همین مشکلاتو داره نمیشه که قد اینقد دراز پاکوچیک صورت ظریف ب ...

خوشگلی توجه یه دختر به قدشه ، ربطی هم به قیافه نداره حرفاتون رو برای خودتون نگه دارید 

خوشگلی توجه یه دختر به قدشه ، ربطی هم به قیافه نداره حرفاتون رو برای خودتون نگه دارید

خوشگلی به اندام متناسبه قد خیلی بلند بالای صدوهفتا یا ۱۷۵یه خانمو ازتناسب خارج میکنه دیگه ریپ نزن 

سرش تو آسمونه ؟؟؟؟؟کاش یکم لحن تون رو درست کنید مثلا جوونی

لحن  مشگلی نداره چو قد دقیقشو نمیدونم این عبارتو بکاربردم ....

لحن مشگلی نداره چو قد دقیقشو نمیدونم این عبارتو بکاربردم ....

قدیمی ها از روی نادونی خیلی از این مدل حرفها میزدن

ولی از شما که جوون هستین این الفاظ بعیده 

وگرنه چه فرقی بین شما و خانم ۸۰ ساله هست ؟