2777
2789

اسی تاپیک قبلی رو قفل کردی 

ببین طلاهاتو نفروش چون بفروشی موقع خرید باید کلی پول اجرت بدی 

بانک ۲۰۰ میلیون وام نوسازی خانه میده برو اونو بگیر 

کم کم وام رو پرداخت کن 

خیلی ناراحتت شدم امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامالان بقیه ی کاربری ها غیر فعال شده.الان فقط یک حساب به اسم niniyar هست.که همه توی زمان های مختلف ...

سلام سارا جان برای ورود من از ایمیلم استفاده میکنم شماره تلفن هم توی اطلاعات کاربریم هست الان دیدم نوشته از ۱۵ اسفند فقط با شماره تلفن میشه وارد شد در غیر این صورت کاربر نمیتونه وارد بشه و کاربریش غیر فعال میشه به نوعی

من امتحان کردم دیدم با ایمیل که راحت میشه وارد شم اما با همون شماره تلفنی که توی اطلاعاتی ثبت کردم و همون رمزی که برای ورود از طریق ایمیل میزدم سایت برام باز نمیشه

کمکم کن کاربریم دوست دارم

صدات زدم گفتم اینجا هم بزارم خیالم راحت شه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

آفرین به تو دختر قوی مستقل....چرا خانواده ها اینقدر پسر دوست دارن...جالبه اصلا احساس وعاطفه هم ندارن این گلپسرا شون....نمونه ش مادر خودم همه ی عشق ش داداشام هستند ما رو هم به چشم سیب زمینی می بینه....

ببین چون تاپیکت قفل بود اومدم یه چیزی خواهرانه بهت بگممالت رو با مال شوهر قاطی نکن. خونه‌ت رو نفروش ...

نه عزیزم امدم درو پنجره رو انتخاب کردم با یکی هماهنگ کردم تا شب نصب می‌کنه املاکیه هم قراره یکی بیاره اینهفته برای کاغذ کابینت و کمدم میمونه خود مستاجر بزنه گفته یکی پیدا میکنم که با رهنش اینا رو بزنه به امید خدا همه چی داره خوب پیش می‌ره 

نه عزیزم امدم درو پنجره رو انتخاب کردم با یکی هماهنگ کردم تا شب نصب می‌کنه املاکیه هم قراره یکی بیار ...

چه عالی

انشاا... جواب لطفی که برادرت کردی رو خدا بهت بده

خونه‌ای که تعریف میکنی مرغوب و عالیه

نگه‌دار برای آینده بچه‌هات

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
چه عالیانشاا... جواب لطفی که برادرت کردی رو خدا بهت بدهخونه‌ای که تعریف میکنی مرغوب و عالیهنگه‌دار ب ...

ممنون عزیزم حتما. متاسفانه هزینه اش زیاد شد من اصلا از قیمت اینچیزا خبر نداشتم خدا می‌دونه اونا که خونه میسازن چقدر خرج دارن

نه عزیزم امدم درو پنجره رو انتخاب کردم با یکی هماهنگ کردم تا شب نصب می‌کنه املاکیه هم قراره یکی بیار ...

خدا رو شکر کارات افتاد رو روال ... ایشالا از این به بعد اجاره ها رو بگیری و بخشی از سرمایه آن به گردش در بیاد

خدا رو شکر کارات افتاد رو روال ... ایشالا از این به بعد اجاره ها رو بگیری و بخشی از سرمایه آن به گرد ...

اصلا توقع درآمد از اونجا ندارم به بنگاهم گفتم یکی درستش کنه بشینه اینقدر همه چی داره گرون میشه که این خونه خود به خود سرمایه اس نیاز نیست درآمد بیاره

اصلا توقع درآمد از اونجا ندارم به بنگاهم گفتم یکی درستش کنه بشینه اینقدر همه چی داره گرون میشه که ای ...

احسنت به این حرفت ،کاش همه اینقدر در حق هم رحم داشتن

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

خداروشکر

داییت به برادرت چیزی نگفت؟، نگو نهه

فیلم خونه،توگروه نزاشت؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،