سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
والا بذار رک و راست بگم الان که دونستم اهل مشهدی به دور از شما بعضی ها میگین مشهدی ها هم فلان و...هستن !! خودم تو دیوار شهر تهران با یه آقایی که مسأله ای رو مطرح کرده بود چت میکردم گفت همسرم اهل مشهد بود طلاق گرفت و خونه رو برداشت والان برا حدود پنجاه میلیون تومان نمیدونم دقیق چی بود حکم جلبشو گرفته بود . اینو گفتم تو حالت کلی عقل میگه کار اون خانم بد بوده به هر حال یه روز با هم سر سفره نون و نمک خوردین و با زندان رفتن اون آقا برا پنجاه میلیون کاری پیش نمیره . حالا منظورم این بود با یه دو سه مورد نمیشه کلی و همه اهل مشهد رو قضاوت کرد همه جا خوب و بد هست . در مورد تبریز هم من خودم متولد تهران و بزرگ شده تبریز هستم من خودم سنم بیشتره دو تا دختر دارم فردا دخترام ازدواج بخان بکنن بیشتر دوست دارم فارس تهرون باشن . بنظرم دختر تبریز رو بگیری خوبه ولی با پسر ترک زیاد نمیپسندم هر چند گفتم خوب و بد همه جا هست هر چند بگم مرد ترک تبریز نسبت به بعضی ترک های شهر دیگه بخصوص یه شهر که اسمشو نمیارم ، بهترن و بخصوص دوربر شهر تبریز ، یه چن شهرستان هست که کلا ادماش اهل شر و...هستن . بازم میگم همه جا خوب و بد هست چه بسا ، شانس شما به خوبش بکشه ولی کلا همزبون نبودن و...دردسر خودش رو داره .مردای ترک رو مادراشون و خونواده شون، بیشتر تعصب دارن قبل مرد ، باید با خونوادش خوب باشی که اگه اونطور بشه آقا خودش مشکلی نداشته باشه خوشبخت زندگی میکنی.