2777
2789

دخترم سه سال و نیمشه پسرم تو اتاق خودشه ولی دخترم از اول تختش کنار تخت خودمون بود و رو تختش بود الان مدتیه عادت کرده تا خوابش میبره میزارمش تو تختش ولی یه ساعت بعد باز میاد زیر دست و پامون خسته شدیم دیگه شوهرم کلافه شده میگه جام تنگه از طرفی هم دخترم همش گریه و راضی نمیشه بره تو تختش 

کسی ‌‌‌مثل ما بوده؟ تو رو خدا بگید چیکار کنم؟؟؟؟

تختخوابشو ببر تو‌اتاق خودش .چند شب برو پایین تختش بخواب .

بهش بگو تا صبح تو تختت بخوابی جایزه داره .

ستاره براش بزن .ده تاذشد جایزه بخر براش 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تختخوابشو ببر تو‌اتاق خودش .چند شب برو پایین تختش بخواب .بهش بگو تا صبح تو تختت بخوابی جایزه داره .س ...

میترسم باز نصف شبا پاشه بیاد وسطمون پسرمم همین کارو میکرد الان اگه بره تو تختش کاری باهاش ندارم 

بچه من وارد شش سال شده و همچنان توی اتاق ما می‌خوابه و مشاور گفت اصلا اصرار نکن به جدا کردن جای خوابش ، مثل میوه ای که رسیده بشه از درخت جدا میشه ، بچه هم هر وقت خودش آماده باشه جدا میشه از پدر و مادر 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

تورو خدا همین الان جداش کن مثل دوست من نشه با ۱۷ سال سن اون روز اومده میگه دیشب مامانم نبود نتونستم بخوابم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه من وارد شش سال شده و همچنان توی اتاق ما می‌خوابه و مشاور گفت اصلا اصرار نکن به جدا کردن جای خواب ...

بنظرمن اینطور نیست چون من خودم  بااینکه یه بچه دارم الانم نمیتونم تنهابخوابم چون اینو بهم یاد ندادن همه مامانا وقتی بچشونو جدامیکنن نگران ترسیدن بچه هست من نگران اینکه حالاچجوری خودم تنهایی بخوابم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
بنظرمن اینطور نیست چون من خودم بااینکه یه بچه دارم الانم نمیتونم تنهابخوابم چون اینو بهم یاد ندادن ...

منم مثل شما فکر میکردم ولی صحبت های مشاور نظرمو عوض کرد

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم