دخترم سه سال و نیمشه پسرم تو اتاق خودشه ولی دخترم از اول تختش کنار تخت خودمون بود و رو تختش بود الان مدتیه عادت کرده تا خوابش میبره میزارمش تو تختش ولی یه ساعت بعد باز میاد زیر دست و پامون خسته شدیم دیگه شوهرم کلافه شده میگه جام تنگه از طرفی هم دخترم همش گریه و راضی نمیشه بره تو تختش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه من وارد شش سال شده و همچنان توی اتاق ما میخوابه و مشاور گفت اصلا اصرار نکن به جدا کردن جای خوابش ، مثل میوه ای که رسیده بشه از درخت جدا میشه ، بچه هم هر وقت خودش آماده باشه جدا میشه از پدر و مادر
وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
بچه من وارد شش سال شده و همچنان توی اتاق ما میخوابه و مشاور گفت اصلا اصرار نکن به جدا کردن جای خواب ...
بنظرمن اینطور نیست چون من خودم بااینکه یه بچه دارم الانم نمیتونم تنهابخوابم چون اینو بهم یاد ندادن همه مامانا وقتی بچشونو جدامیکنن نگران ترسیدن بچه هست من نگران اینکه حالاچجوری خودم تنهایی بخوابم