2777
2789
عنوان

اونایی که ریزش ابرو دارن و مو

76 بازدید | 6 پست

شامپو رزماری سینره بزنین عالیه پرپشت میشه ابرو تون رفتین حموم چشماتونو ببینید هم به مژه هاتون بزنید هم به ابرو عالیه 🤌ریز مو هم کم میکنه قیمتش هم ۹۵ اینا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهه دو سوته در اومد

درومدنش هیچی 

دیگ نمیریزه ؟ 

و این ک وقتی از حموم میومدی رو تاج ابروهات دون دون سفید و حالت خمیر مانند رو ابروت بود؟ 

اگ اینجوری بودی ک پس بمنم جواب میده 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

درومدنش هیچی دیگ نمیریزه ؟ و این ک وقتی از حموم میومدی رو تاج ابروهات دون دون سفید و حالت خمیر مانند ...

تاج ابروهام خالی شده بود ببین باید هر شب ابروهاتو بشوری از چربی ابرو ها میریزه یه زره میزنی به ابرهات ماساژ بده تو حموم یه زره بعد بشورش  و اینکه برای مو هم فوق العاده لس من موهای جلوی سرمو زده بودم این شامپو و گرفتم سریع در اومد 

یه شامپو فوق العاده اس با اینکه ایرانیه قیمت اش گرون نیس خوبیش اینه رو مژه هاتم بزن ماساژ بده در میاد مژه هات  باید هر شب ابروهاتو بشوری دیگه اگه حموم هم نرفتی ابروااتو بشور حتما فقط هم با این شامپو با ژل صورت اینا هم اصلا نشور