2777
2789
عنوان

خیلی‌ به گربم وابسته شدم

214 بازدید | 32 پست

طوری که اگر نباشه واقعاً دق میکنم.  هم خوشگله هم باهوش 

اون سری ۴ روز پیشم نبود فرار کرده بود. از خدا خواستم بهم برش گردوند.  

می‌دونی هدیه خدا بود برای من. سخته هدیه خدا رو از آسون از دستش بدی 

یک روز داشتم تو کوچه قدم میزدم. دیدم یک گربه خیلی‌ خوشگل اون طرف سطل زباله داره غذا میخوره. نگاش کردم گفتم خدایا چی میشه بهش دست بزنم نازش کنم آخه می‌دونم نزدیکش بشم فرار می‌کنه. در کمال تعجب همون روز  اومد پیشم و عادت کردبهم. 

خدا غیر ممکن رو ممکن می‌کنه 🌱🦋

فقط کافیه دعا کنی انسانیت داشته باشی و ازش بخوای

کاربر boy 🍃  🤍خدا🤍 هنگامی که یاری خدا و آن پیروزی فرا رسد🌱🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون قسمت که از سطل آشغال غذا میخورد 🙄🤨🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خب خیابانی بود

💨🐈‍⬛

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

منم گورباااا دوس دارممممم، فعلا دارم بابامو راضی میکنم برام بگیره.

😑😆😆

هی لعنت به وابستگی .۳۲روزه سگمو از دست دادم نه سالش بود جیگرم سوخته قلبم شکسته .هنوز باورم نمیشه آسم ...

خیلی‌ بده با تمام وجود درکت می‌کنم  

😑😆😆

😒🤣😒تو این مورد حرفم تا الان خریدار نداشته پیشش. 

منم چپ راست میگم اره دوشم نداری برات مهم بودم میخرید، ولی ذره ای تحت تاثیر قرار نمیگیره این مرررررد. 😑😂

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

😒🤣😒تو این مورد حرفم تا الان خریدار نداشته پیشش. منم چپ راست میگم اره دوشم نداری برات مهم بودم میخ ...

شرایط نگهدارریش سخته  خرجش بالاست.  ولی عالیههه 

خیلی‌ بده با تمام وجود درکت می‌کنم

دارم میمیرم بخدا .عکسشو سفارش دادم با دوتا بال فرشته.هنوز آماده نشده.بخدا دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه .دارم دق میکنم .تو خیالم هنوز دارم باهاش حرف میزنم .خیلی حالم بده .غصه آبم کرد.الهی الان تو بهشت باشه .این فکرا که الان روحش کجاس داره دیوونم می‌کنه.دعام کن لطفا.