2777
2789
عنوان

خیلی‌ به گربم وابسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 32 پست
😒🤣😒تو این مورد حرفم تا الان خریدار نداشته پیشش. منم چپ راست میگم اره دوشم نداری برات مهم بودم میخ ...

عژبا چه ملوسین شماها 😄😄😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من دیوونشم. 🫠میدونم اگه بگیرمم باید بدم پسرعمم چون بابان اضلا گربه دوس نیست.

راضی میشه. مادر من راضی نبود. بعد عادت کرد 

کاربر boy 🍃  🤍خدا🤍 هنگامی که یاری خدا و آن پیروزی فرا رسد🌱🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میمیرم بخدا .عکسشو سفارش دادم با دوتا بال فرشته.هنوز آماده نشده.بخدا دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه . ...

امیدوارم آروم بشی. من همیشه ترس از دست دادنشو دارم. 

خدا خیرت بده که بهش خوبی کردی. خدا دستتو میگیره

من ۳تا گربه داشتمممم 

یعنی عاشق گربه ام 

برام جالبه غذا میدی هرکاری میکنی و بازی میکنی خرش از رو پل رد میشه برات قیافه میگیره😂😂😂

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
امیدوارم آروم بشی. من همیشه ترس از دست دادنشو دارم. خدا خیرت بده که بهش خوبی کردی. خدا دستتو میگیره

فدات شم عزیزم .خدا برات نگه داره.فقط خوشحال نگهش دار .بهش خوب برس.اینا مثل بچمون میمونه.من انگار بچم و گذاشتم تو خاک .آخ قلبم پاره شد

من ۳تا گربه داشتمممم یعنی عاشق گربه ام برام جالبه غذا میدی هرکاری میکنی و بازی میکنی خرش از رو پل رد ...

دقیقاً همین بامزشون کرده 😂😂

گربه من حتی توی خواب هم دستمو گاز میگیره. مثلن خوابیده یهو دست میزنم بهش با چشم بسته دستمو میگیره گاز میگیره 😂 اصلا خواب عمیق نمیره

دقیقاً همین بامزشون کرده 😂😂گربه من حتی توی خواب هم دستمو گاز میگیره. مثلن خوابیده یهو دست میزنم به ...

ببین اون موقع های ک اعصاب ندارم انقد دوست دارم سر ب سرشون میزارممممم 

بینهایت بدون میاد دست ب وسط شکمشون بزنی 

ب پا و دست دستت رو میگیرن از ی ورم گااااز‌ میگیرن انگار ن انگار ی دقیقه پیش برا غذا دادن بهشون میو میو میکردم برات

ببین اون موقع های ک اعصاب ندارم انقد دوست دارم سر ب سرشون میزارممممم بینهایت بدون میاد دست ب وسط شکم ...

دقیقا بدش میاد دست به شکمش و دمبش بزنی 😂🤣

موقع غذا مهربان میشه همیشه به شدت هم عاشق ماهیه. 

شیر کاکائو و کیک هم دوست داره 

دقیقا بدش میاد دست به شکمش و دمبش بزنی 😂🤣موقع غذا مهربان میشه همیشه به شدت هم عاشق ماهیه. شیر کاکا ...

من دیگه ندارمشون 😭😭😭😭😭 

ب شوهرم میگم بچه بزرگ شدن رفتن سر زندگی ی گربه میارممم تا میتونم باهاش بازی میکنم 

تازه سر حموم رفتن هم داستاااااااااااااااااااان داشتیماااا 

ی روز قهر میکرد ک چرا رفته حموم بخدا اینا میفهمن خیلی بیشتر از ی گربه میدونن😂😂

تازه سر حموم رفتن هم داستاااااااااااااااااااان داشتیماااا ی روز قهر میکرد ک چرا رفته حموم بخدا اینا ...

وایییی از حمام نگووو. من حمامش میدم انقدر جیغ میزنع. کمرم درد میگیره حمامش بدم  

خیلی‌ سخته 

من دیگه ندارمشون 😭😭😭😭😭 ب شوهرم میگم بچه بزرگ شدن رفتن سر زندگی ی گربه میارممم تا میتونم باهاش ب ...

ولی هیچی مثل اولی نمیشه