2777
2789
عنوان

سوغاتی پرحاشیه

104 بازدید | 9 پست

مادربزرگ وپدربزرگم به همراه عمه هام میرن کربلا.....

میان سوغاتی بدن عمه بزرگ بهم میگه یه سجاده انتخاب کن‌ازطرف من بردار.

منم یکی برداشتم اون عمه هام ومامان بزرگمم دید.حالابعدیک ماه عمه کوچیکم گفت اون من خریدم اون بهت اشتباه ی داده😂پسش بده تایکی از سجاده های که خودش خریده بده.گفتم باشه.ولی وقت نکردم برم پسش بدم امروز زنگ زدبالحن بدی گفت چرانمیایی منظورش به این بودکه بخاطرپس دادن سجاده نمیایی.منم جایی بودم نتونستم باهاش حرف بزنم سریع خداحافظی کردم بعدکه بهش زنگ زدم دیگه جوابمونداد.

خیلی مسخره هستندچطورمیشه کسی که چیزی ونخریده به یکی دیگه سوغاتی بده اصلاخودشون هم اونجا دیدن چرانگفتن مال اون یکی عمه ام 

حالاباایناچیکارکنم؟

بروپس بده سوغاتی که بهت دادن هم بده به همون عمه گدات بگوبیادوتاداشته باش ذوق مرگ شی

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر پس بده و دیگه هم هیچی ازشون قبول نکن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
میترسم دعوا راه بندازن عمه بزرگم همیشه پرحاشیه هستش

خب پس سوغات اشتباهی رو پس بده سوغات مدنظرشون بگیر دیگه باهاشون بحث نکن ولشون کن 

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن